2777
2789
عنوان

سقط تو بیمارستان کسایی که تحربه دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 26 پست
با همون قرص دفع شد؟ دیگه کورتاژ نکردی؟

۶ تا زیر زبونی دادن ۳ تا قرص واژن تا کیسه آب ترکید و سقط کردم

جفتم سقط کردم فرداش بردن سونوگرافی گفت بقایا هست باید کورتاژ کنی که اونم بیهوش بودم و هیچی نفهمیدم که ای کاش کلا با کورتاژ سقط میکردم چون اصلا دردی نداشت حتی نصف پریودی هم درد نداشتم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
چرامنو داغون کردن؟ 😑هییی معاینه بعدم یه سرم پر از واژنم اویزون کردناصلا به هرکس میگم تعجب میکنههم چ ...

کدوم شهری کدوم بیمارستان بودی

توکل بر خدایت کن…. کفایت میکند حتما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرم رو چجوری از واژن اویزون میکنن😐😐😐

گذاشتن داخل رحمم مثل وسوند 

بعد یچیزی تزریق کردن باد شد مثل بادکنک اونجا گیر کرد توی رحم

بعد سرم رواویزون کردن سنگینیش روی واژنم بود کم کم دهانه رحم باز شد افتاد🥺بدبخت ترازمن نبود اونجا 

خیلی اذیت شدم خیلی

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
کدوم شهری کدوم بیمارستان بودی

جنوبم

جنوب عزیزم ک کسی رسیدگی نمیکنه بهش

بیمارستان دولتی

شما نترسیا

هیچ جا یعنی هیچ جا مثل اینجانیست

خیلی بی مسعولیتن چون مردمش هیچی نمیگن وبی زبونن

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
سقط بودی؟ مژمعنی؟

اره

اولی بچه ازبین رفته بود

دومی ایست قلبی

ارهاولی بچه ازبین رفته بوددومی ایست قلبی

عزیزم🥺چقد اذیت شدی. ایشالا سومی صحیح و سالم باشه 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

عزیزم🥺چقد اذیت شدی. ایشالا سومی صحیح و سالم باشه

خداروشکر پسرم چهارسالشه😍ممنون گلم

کلی سختی کشیدم یدونه بچه بهم داد قدرشونمیدونم

خداروشکر پسرم چهارسالشه😍ممنون گلمکلی سختی کشیدم یدونه بچه بهم داد قدرشونمیدونم

خدازوشکر عزیرم خوشحال شدم برات

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

خدازوشکر عزیرم خوشحال شدم برات

ممنون گلم♥

لکه بینی نداشتی؟ من الان پنج روزه فهمیدم ولی دریغ از هیچ اتفاقی فقط لکه میاد هیچی نمیادگفت تا یه هفت ...

من مرتب شیاف میزدم برا همین علائمی نداشتم تا ۱۰ روز بعد که افتادم به خونریزی

خدایا خودت مواظب تو دلیم باش....برای سلامتیش لطفا ..اللهم صل الا محمد و آل محمد.....
جنوبمجنوب عزیزم ک کسی رسیدگی نمیکنه بهشبیمارستان دولتیشما نترسیاهیچ جا یعنی هیچ جا مثل اینجانیستخیلی ...

وای خدایا چقدر سخت بوده

من تهرانم امیدوارم اینجوری نباشه

توکل بر خدایت کن…. کفایت میکند حتما

وای خدایا چقدر سخت بودهمن تهرانم امیدوارم اینجوری نباشه

هفته ات کمه خیلی فرق میکنه

من رحمم مشکل داشت اینم در درد بی تاثیر نبود