2777
2789

باقالی پلو با تهدیگ سیب زمینی میخوام و دوس دارم قالبی در بیاد

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

تو قابلمه هم میزارم من قالبی در میاد

قابلمه ت باید اسنوانه ای باشع

قبل اینکه سیب زمینی رو بزاری کمی کنجد بریز تو روغن

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

سلام ، نگا من اینجوری درست میکنم ، اول روغن میریزم ته پلو پز بعد سیب زمینی ها رو میچینم بعد روش برنج میریزم ،بعد به اندازه یک بند انگشت روش اب میزیم وقتی اب جوش اومد مواد باقالی پلو رو میریزم تو و هم میزنم فقط مواظب باش ی جوری هم بزنی که سیب زمینی ها تکون نخوره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو قابلمه هم میزارم من قالبی در میادقابلمه ت باید اسنوانه ای باشعقبل اینکه سیب زمینی رو بزاری کمی کن ...

خب طرز تهیه رو میگی

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

سیب زمینیاتو بچین ته دیگش برنجو خاستی اضافه کنی ابشو بگیر که موقعی میریزی داخل دیگ سیب زمینیا تکون نخورن برنجو ریختی بعد اروم اب وروغن ونمک اضافه کن بذار بپزه بعدپخت برنج گزینه ته دیگو بزن اونم که پخت تمومه دیگه

ی راه دیگه هم داره اینکه وقتی برنجت رو پختی تو قابلمه بعد ابکش کردی و مواد باقالی پلو رو قاطیش کردی ،بعد سیب زمینی رو بچین ته پلوپز بعد برنجای مخلوط رو روش بریز ،اینجوری هم میشه ، حالا من هنوز تازه کارم شاید اونقدر تجربه نداشته باشم ، بازم دوستان با تجربه تر نظر بدن 

ی راه دیگه هم داره اینکه وقتی برنجت رو پختی تو قابلمه بعد ابکش کردی و مواد باقالی پلو رو قاطیش کردی ...

مرسی بابت توضیحات کامل و دقیقت قشنگم🥰🍓❤

فقط ته دیگ من خیلی طولانیه من یه ربع میذارم بعد قطع میکنم قشنگ طلایی میشه سیب زمینیاتم نازک برش نزنی

مرسی گلم🥰❤