2777
2789

گل و بادکنک و دیزاین و لباس ست مادر و نوزاد و ......اینکارو کردین؟ از نظر شما هزینه اضافه اس؟ یا چی ؟ واسه کسی که وضع مالی معمولی داره 

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 

من بیمارستان خصوصی بودم ولی انجام ندادم به جاش از لحظه ای که میخواستیم بریم سمت بیمارستان فیلم و عکس گرفتیم تا آخرش بعد خودم باهاشون کلیپ درست کردم 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

به نظرم هزینه اضافه ست

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عکاسی و فیلمبرداری داشتم. ولی لباس ست رو مناسب نوزاد ندیدم  اونا معمولا جنسش ساتنه و گیپور و چیزای تزئینی داره و دوست نداشتم نوزادم اونا رو بپوشه. 

گل هم خانواده و همسرم سبدهای گل بزرگ و قشنگی اورده بودن که نیازی به گل ارایی نبود. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

واسه کسی که پولش رو هم داره به نظرم اضافست

همه چی به طبیعی بودنش قشنگه وازهمه مهمتر بیمارستان جای استراحت کردن مریض وایناست نه این کارا 

و شاید تو اتاق های دیگه هم کسایی باشن که خدای نکرده زایمان بدی داشتن یا بچشون ازدست دادن و..

این جشن ها مال خونست هرمکانی یک ادابی داره

واسه کسی که پولش رو هم داره به نظرم اضافستهمه چی به طبیعی بودنش قشنگه وازهمه مهمتر بیمارستان جای است ...

عزیزم بزن و برقص که نیست! تو اتاق جداگونه یه عکاس یا فیلمبردار داره میاد که همون لحظات طبیعی اول مثل اولین دیدار اقوام با نوزاد رو ثبت کنه. نهایتا چند تا ژست عکاسی 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
عزیزم بزن و برقص که نیست! تو اتاق جداگونه یه عکاس یا فیلمبردار داره میاد که همون لحظات طبیعی اول مثل ...

آره درست میگی در این حد عکاس و اینا باشه خوبه 

ولی یکبار یک خانومی میگفت که تو ماه نهم بچش متاسفانه مرده به دنیا میاد و حالش خیلی بد بوده از نظر روحی 

بعد اتاق کناری ، پراز بادکنک و سروصداشون بوده 

خب واقعا تو بیمارستان که ممکنه بقیه حالشون بد باشه خوب نیست 

آره درست میگی در این حد عکاس و اینا باشه خوبه ولی یکبار یک خانومی میگفت که تو ماه نهم بچش متاسفانه م ...

من خودم داشتم. اون سر و صدا و شلوغی بخاطر ملاقات کننده هاست که بچه رو میبینن هرکی یه جوری ذوق میکنه

آره درست میگی در این حد عکاس و اینا باشه خوبه ولی یکبار یک خانومی میگفت که تو ماه نهم بچش متاسفانه م ...

من خودم داشتم. اون سر و صدا و شلوغی بخاطر ملاقات کننده هاست که بچه رو میبینن هرکی یه جوری ذوق میکنه

2810