۱۶ روزشه بچه م چند ساعت طول میکشه تا دفعش کامل بشه یه فشار میده یه دفع کوچیک نیم ساعت بعد دوباره یه فشار کوچیک یه دفع کوچیک
یک دفعه کارشو تموم نمیکنه بچه اولم اینطوری نبود یه تیکه دفع میکرد نرماله این شکلی دفع کنه ؟
نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵💫 اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ، کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت ، با تشکر 🥳
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵💫 اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ، کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت ، با تشکر 🥳
اره عزیزم اتفاقا خوبم هستشکمش کار میکنه دفعات بالا دفع میکنه شبیه به اسهال
دقیقا شبیه اسهاله دفعش ، سر و صدای اسهال هم داره
عادیه منم پسرم اینطوری بود تا دو ماهگی بعد کم کم خوب میشن
پسر خواهرشوهرمم الان دوماهش اینطوریه
تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی . این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری . مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
میبینم طول کشیده و خیلی وقته سر و صدا نکرده میگم تمومه دیگه میبرمش دستشویی یهو خیلی ناغافل 💩 میکنه به آدم 😁
الان نیم ساعت توی دستشویی نگهش داشتم هی شکمشو ماساژ دادم پاهاشو جمع کردم الان به نظر میرسه دیگه خبری نیست و خالی شده
اسهال نیستن. آبکی زرد رنگ هست که طبیعیه. شکمش چند بار کار میکنه خوبه. بچه من اون موقع ها روزی سه یا چهار بار شکمش کار میکرد. هنوز کوچولو هستن یکم به خودشون فشار میارن موقع دفع قرمز هم میشن.
اسهال نیستن. آبکی زرد رنگ هست که طبیعیه. شکمش چند بار کار میکنه خوبه. بچه من اون موقع ها روزی سه یا ...
اره دقیقا اسهال نیست شبیه اسهاله و زرد رنگ
خب پس خدا رو شکر طبیعیه