2777
2789

۱۶ روزشه بچه م چند ساعت طول می‌کشه تا دفعش کامل بشه یه فشار میده یه دفع کوچیک نیم ساعت بعد دوباره یه فشار کوچیک یه دفع کوچیک 

یک دفعه کارشو تموم نمیکنه بچه اولم اینطوری نبود یه تیکه دفع میکرد نرماله این شکلی دفع کنه ؟ 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیر مادر میخوره یا شیر خشک؟

شیر مادر میخوره 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
اره عزیزم اتفاقا خوبم هستشکمش کار میکنه دفعات بالا دفع میکنه شبیه به اسهال

دقیقا شبیه اسهاله دفعش ،  سر و صدای اسهال هم داره

عادیه منم پسرم اینطوری بود تا دو ماهگی بعد کم کم خوب میشن

پسر خواهرشوهرمم الان دوماهش اینطوریه

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
زود عوضش نکن بزار کارشو بکنه یام دستتو بزار روشکمش دمرکن روپاهات نگه دارش تا قشنگ خالی بشه

میبینم طول کشیده و خیلی وقته سر و صدا نکرده میگم تمومه دیگه میبرمش دستشویی یهو خیلی ناغافل 💩 می‌کنه به آدم 😁 

الان نیم ساعت توی دستشویی نگهش داشتم هی شکمشو ماساژ دادم پاهاشو جمع کردم الان به نظر میرسه دیگه خبری نیست و خالی شده 

دقیقا شبیه اسهاله دفعش ، سر و صدای اسهال هم داره

اسهال نیستن. آبکی زرد رنگ هست که طبیعیه. شکمش چند بار کار می‌کنه خوبه. بچه من اون موقع ها روزی سه یا چهار بار شکمش کار میکرد. هنوز کوچولو هستن یکم به خودشون فشار میارن موقع دفع قرمز هم میشن. 

میبینم طول کشیده و خیلی وقته سر و صدا نکرده میگم تمومه دیگه میبرمش دستشویی یهو خیلی ناغافل 💩 می‌کنه ...

گناه داره شستی بیار پوشکش کن تو دسشویی نیم ساعت نگهش ندار. بچه سرما میخوره. کثیف کرد دوباره ببر بشورش. 

میبینم طول کشیده و خیلی وقته سر و صدا نکرده میگم تمومه دیگه میبرمش دستشویی یهو خیلی ناغافل 💩 می‌کنه ...

اهوم خودت چیزای روون نخور خیلی .من الو میخوردم روزی ۷تا۸بار بچم یک تر میزد هم من خسته میشدم ازبس عوض میکردم هم اون گریه میکرد

اسهال نیستن. آبکی زرد رنگ هست که طبیعیه. شکمش چند بار کار می‌کنه خوبه. بچه من اون موقع ها روزی سه یا ...

اره دقیقا اسهال نیست شبیه اسهاله و زرد رنگ

خب پس خدا رو شکر طبیعیه 

2810