2777
2789
هفته دیگه مراقبت چهارماهگیشه شنبه قراره ببرم

۴ ماهگی خیلی زوده برای دندون ... ولی باز بپرسید از پایگاه سلامت 

شاید بی قراری هاش دلیل دیگه ای داشته باشع 

پسر من از ۶ ماهگی شروع کرد ... ۹ ماهگی درآورد

برا درد و تب دندون در اوردن الان چندین مدل ژل شرکت ها زدن تو داروخانه هاست و واقعا کارامد هستش

من شوهرم از امریکا چند تا دوربین iBaby گرفت واقعا عالیه اگر بزنید گوگل اطلاعاتش میاد یکی باز نشده دارم که با نصف قیمت می دم قیمتش صد دلاره
تو دیوار گذاشتم 9358074001
بر خلاف دوربین های دیگه با لمس صفحه گوشی دوربین ۳۶۰ درجه بالا و پایین قابل کنترل هست.صدای دو طرفهدید در شب و آلارم در صورت حرکت کودک یا گریه و تنظیمات بسیاری اپلیکیشن داره. بچه گریه کنه متوجه می شی الارم میاد تکون بخوره الارم میاد می تونید با شوهرت تنها باشی و نگران بچه نباشی یا راحت به کارهات برسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه قطره استامینوفن بزن رو انگشتت بکش رو لثش آروم میشه سریع

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...