2777
2789

سلام سلام🫀🥰

دوستان عزیز لطفا از زمان لقاح و هفته اول تا پایان ماه اول شرح میدید فکر کنم برای همه مفید باشه بدونن و متوجه بارداری با علائم خاص بشن، توی نت فقط علائم عمومی گفته شده و چیز خاصی نیست که قابل توجه باشه.ممنون از همراهی شما عزیزان😊

من کمردرد و دلدرد داشتم از بک هفتع بعد اقدام 

دو هفته بعد اقدام درد پربود شدید گرفتم

ترشحاتت شدید داشتم 

احساساتم الکی شده بود ک سر همه چی گریه کنمم

دمای بدنم شده بود ۳۷/۱ 

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بزرگترین ارزوم اینه که همه عزیزام به ارزوهاشون برسن و من بتونم با خیال راحت برای خودم حتی یک ساعت زندگی کنم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کمردرد و دلدرد داشتم از بک هفتع بعد اقدام دو هفته بعد اقدام درد پربود شدید گرفتمترشحاتت شدید داشت ...

سلام عزیزم، اقدامت نزدیک پریودت بود؟ پریود از دست دادی؟ و خونریزی لانه گزینیت کی بود

همون علائم پریود و داشتم فکر میکردم میخوام پریود شم که نشدم

سلام عزیزم چند روز قبلش اقدام داشتی؟ منم ۱۰ روزه تاخیر دارم، روز پنجم تاخیر بیبیم منفی شد، نمیدونم زود زدم یا واقعا منفیه

سلام عزیزم، اقدامت نزدیک پریودت بود؟ پریود از دست دادی؟ و خونریزی لانه گزینیت کی بود

من خونریزی لانه گزینی اصلا نداشتم

اقدام شب ۱۴،۱۵,۱۶ 

بله همون ماه باردار شدم 

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بزرگترین ارزوم اینه که همه عزیزام به ارزوهاشون برسن و من بتونم با خیال راحت برای خودم حتی یک ساعت زندگی کنم .
سلام عزیزم چند روز قبلش اقدام داشتی؟ منم ۱۰ روزه تاخیر دارم، روز پنجم تاخیر بیبیم منفی شد، نمیدونم ز ...

سلام عزیزم 

تقریبا از سه هفته قبل موعد تا دو هفته قبلش یه دو سه باری اقدام داشتم فکر کنم 

چهار روز بعد موعد هم بی بی چک مثبت شد 

شاید واسه شما لقاح دیرتر اتفاق افتاده باشه ان شاءالله که بارداری عزیزم

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم تقریبا از سه هفته قبل موعد تا دو هفته قبلش یه دو سه باری اقدام داشتم فکر کنم چهار روز بعد ...

۲سال پیش باردار شدم شب قبل پریود،قرصم خوردم اثر نکرد، پریودم شدم اما سبک بود، ماه بعد یک هفته تاخیر داشتم بیبی زدم دیدم ۴هفته‌س🥲تازه کلی کیست و مشکلات رحمی هم داشتم، اصلا امکان بارداری نبود منم بی خبر کلی داروی گیاهی قاعده اور خورده بودم قلبش ضیف شد و....

اما الان واقعا نمیدونم چی شده هیچ دلیلی برای نشدنم نیست بیبی هم منفی، البته من الان فرزند نمیخوام ولی حداقل اگه باشه بدونم باز چیزی نخورم