2777
2789
احسنت بهت بزرگ ترین شجاعت به نظرم رها کردنه در جایی که باید رها کنیه

❤❤من به شوهرمم گفتم ازادی هر کاری دوست داری بکنی ولی من یروز بفهمم که حتی ی پیام دادی مثل اشغال پرتت میککنم بیرون دیگه همه اخلاق منو میشناسن میگن خیلی رو خیانت حساسه

شما تاپیک قبلیم بودین خواهش میکنم تو نکن قضاوتم نکن به اون حالم خرابه کمکم کن خودمو پیدا کنم امشب نم ...

نماز شب خوندی و وقت میکنی انقدر تاپیک بزنی بس کن تو رو خدا انگار ما عاشق نبودیم آدم نیستیم هر بار تو تاپیکت یه چیز میگی بعد قضاوتت نکنم برو بابا

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مجردم هر دو مجرد خیلی دوستش دارم 😭 به خدا میگم یا مهرشو از دلم ببر یا قسمتم کنه اینقدر اذیت نشم

پس همیشه اینطوری دعا کن 

نه مثل چیزی که اول گفتی انرژی منفی بدی داشت حرفت 

به جهانت انرژی مثبت ساطع کن که به خودت برگرده

دقیقااااا منم یه پسر فوق پولدار و عالی از همه لحاظ عاشقم بود و هر روز قربون صدقم میرفت همین که فهمید ...

برا من پولدار نبود چون اصلا پول ملاکم نبود ولی با همون بی پولیش هر چی داشت و نداشت خرج کادو برام میکرد ولی من اخلاقم همینه اصلا نمیتونم قبول کنم مردی که بجز من با کسی دیگه ایم حرف زده حتی 

خوب کردی

برا من پولدار نبود چون اصلا پول ملاکم نبود ولی با همون بی پولیش هر چی داشت و نداشت خرج کادو برام میک ...

اره بابا ادم اعصابش نمیکشه همینطوری جامعه خرابه حالا فکر کن بری از قبل زن کسی بشی که یه بار هم غلط کرده

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

نماز شب خوندی و وقت میکنی انقدر تاپیک بزنی بس کن تو رو خدا انگار ما عاشق نبودیم آدم نیستیم هر بار تو ...

نگاه به زمان تاپیکهام کن متوجه میشی الان اومدم سایت 

برای من دعا که بالخره همه هم نوعیم

اره بابا ادم اعصابش نمیکشه همینطوری جامعه خرابه حالا فکر کن بری از قبل زن کسی بشی که یه بار هم غلط ک ...

اره من همین جوریشم استرسی و شکاک  هستم چه برسه با همچین ادمی ازدواج کنم شب و روزم میشه فک کردن به اینکه باز بخواد غلطی بکنه

اره من همین جوریشم استرسی و شکاک هستم چه برسه با همچین ادمی ازدواج کنم شب و روزم میشه فک کردن به ای ...

منم

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

نگاه به زمان تاپیکهام کن متوجه میشی الان اومدم سایت برای من دعا که بالخره همه هم نوعیم

شما خوابی دعا جوابگو نیست یکساله خوابیده هم نوع هستیم ولی خدا عقل داده بهت اشتباه کردی عاشق آدم اشتباهی شدی که بهت علاقه نداره بذارش کنار زندگی کن بدون دغدغه فکری شک نکن یه آدم خوب میاد سر راهت به زور از خدا بخوای آخرش میشی یکی مثل من حالا خوددانی

شما خوابی دعا جوابگو نیست یکساله خوابیده هم نوع هستیم ولی خدا عقل داده بهت اشتباه کردی عاشق آدم اشتب ...

مگه شما چطور هستین؟ تو اون تاپیک گفتین خواهرتون طلاق گرفته 💔 

نگاه به زمان تاپیکهام کن متوجه میشی الان اومدم سایت برای من دعا که بالخره همه هم نوعیم

الان نگاه به زمان تاپیکات کردم همین امشب سه تا تاپیک زدی ...

الان نگاه به زمان تاپیکات کردم همین امشب سه تا تاپیک زدی ...

از ساعت 1 اومدم سایت میدونی الان حال‌م خرابه در حال تصمیم گیری زندگیم هستم کاش  خدا نگام کنه خدایا کجایی 

شما زندگیتون چطوره یه کم از زندگیتون بگین بدونم عاقبت کار چی میشه دست بردارم 

مگه شما چطور هستین؟ تو اون تاپیک گفتین خواهرتون طلاق گرفته 💔

بله پرسیدی دعانویس گفتم خواهرم باعث شد طلاق بگیره با یه بچه خودم عاشق شدم ده سال پیش ازدواج کردم فکر کردم گل و بلبل کنار کسی که دوسش دارم فهمیدم نه خونه بابام بهتر بود تا زندگی اینجوری خودتو داغون نکن من نمیشناسم ولی همشهری هستیم به حرمت همون همشهری بودن میگم نکن بیخیال شو من شوهرم خودش اومد خواستگاری خودش خواست و تو نامزدی عاشقش شدم تهش شده این وای به حالی که زوری باشه حالا خوددانی اون الان راحت خوابیده و واسه فردای کاریش برنامه ریزی داره شما دنبال خدا و دعانویس باش که نگات کنه اینقدر خودتو دست کم نگیر