2777
2789

؟؟؟؟

خیلی میترسم اگه اطلاعاتی دارین بگین لطفا

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅میخوام ازت دور شم اما نمیشه😔مثل تو مغرور شم اما نمیشه😔هزار هزارون بار دلو شکستی💔میخوام که رنجور شم اما نمیشه😔

من داداشم عمل کرد

اصلااا دردسر نداره

فقط غذا باید بعد چند روز آبکی بدی بهش 

تا چند وقت بستنی هست البته

فقط هم شب اول یکم درد میگیره گلوش بعدش اوکیه

و من فامیل هام اکثرا کردن

کسی پشیمون نیست

......dont give up

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترم ۳ سالی عمل کرده الان ده سالشه

بی نهااااااااایت راضیم

راحت شد بچه ام

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

همسرم میگه راحت ترین عمل تو سرویسشون همین عمل لوزه‌ست

اصلا نگران نباش

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

یکی از فامیلامون به خاطر این ناراضی  بود میگفت دکتر فقط نصف لوزه را برداشته و الان بعد ۲ سال دوبار نیاز به عمله و باید باقی لوزه ها را هم عمل کنن. حالا من علمیش رو نمیدونم چند تا لوزه رو برمیدارن در کل

دخترم ۳ سالی عمل کرده الان ده سالشهبی نهااااااااایت راضیمراحت شد بچه ام

منم‌ بچم به‌زور تنفس میکنه ، از مهر ماه تا اردیبهشت همش باید دارو بخوره خسته شدم ولی از عمل هم میترسم بشدت

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅میخوام ازت دور شم اما نمیشه😔مثل تو مغرور شم اما نمیشه😔هزار هزارون بار دلو شکستی💔میخوام که رنجور شم اما نمیشه😔
همسرم میگه راحت ترین عمل تو سرویسشون همین عمل لوزه‌ستاصلا نگران نباش

میترسم خیلی

میترسم خیلی

اصلا نترس

خیلی عمل راحتیه

انقدر عمل روتینیه که رزیدنتای سال یک اولین عملی که انجام میدن عمل لوزه‌ست

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
منم‌ بچم به‌زور تنفس میکنه ، از مهر ماه تا اردیبهشت همش باید دارو بخوره خسته شدم ولی از عمل هم میترس ...

اصلا نترس 

کل بستری و عملش یه نصفه روزه

سه روز مراقبت داره

یه ماه هم دارو

ولی بچه راحت میشه خواب خوراکش درست میشه

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

اصلا نترسخیلی عمل راحتیهانقدر عمل روتینیه که رزیدنتای سال یک اولین عملی که انجام میدن عمل لوزه‌ست

مرسی از وقتی ک گذاشتی🌹

اصلا نترس کل بستری و عملش یه نصفه روزهسه روز مراقبت دارهیه ماه هم داروولی بچه راحت میشه خواب خوراکش ...

مرسی از وقتی ک گذاشتی🌹