2777
2789

من یه نمونه کوچیکشو  خیلی وقت پیش تجربه کردم تو یه جمع بیست نفری ، هیچ وقت نمیتونم ببخشم اونی که این حرفا رو زد و هنوزم ازش متنفرم چون حرفی زد که نمیدونست ماجرای اصلی چیه و ندونسته برای اینکه خودشو خفن و باحال نشون بده تو جمع بهم توهین کرد 

چند وقت پیش هم در مقیاس خیلی بزرگترش آبروی کسی که خیلی دوستش داشتم تو محل کارش رفت هیچ کس نگفت این تهمتی که بهش زدن راسته یا دروغ ، شروع کردن به دلقک بازی و مسخره بازی و لقب دادن بهش  بدترین توهینا رو جلوی خانوادش و دوستاش بهش کردن یه موفقیتی که میتونست بهش برسه رو ازش گرفتن 

از همین جا میگم لعنت به هر کی که تهمت میزنه و لعنت به اون کسی که تهمتو حتی برای شوخی و دلقک بازی نشر میده و تکرار میکنه هر دو بی شرفن و ایشالا سر خودشون بیاد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم برام زیاد پیش اومده

فقط امیدوارم اون دنیا واقعا باشه یه سری رنج ها تو این دنیا هستن که هیچ جوره نمیشه تقاصشو گرفت چون نه قانون درست درمونی هست نه عدالتی که قانونو برای همه یکسان اجرا کنه 

فقط امیدوارم اون دنیا واقعا باشه یه سری رنج ها تو این دنیا هستن که هیچ جوره نمیشه تقاصشو گرفت چون نه ...

اره واقعا

یسری اتفاقا برا من تو بچگی افتاده حتی که نتونستم فراموش کنم

به خودم میگم خب اونا بچه بودن یکاری کردن یا یچیزی گفتن بعد یادم میفته خب منم بچه بودم پس چرا من هیچوقت سعی نکردم به کسی توهین کنم

بعضیا ذاتشون این شکلیه از بچگی تا بزرگسالی