2777
2789

پارتنرم منو به خانواده اش معرفی کرده بعد منتظرم ببینم کی مادرش میخواد که صحبت کنه با من 😑🙄 

بعد پارتنرم میگه اگه میخوای آخر هفته بگو به مادرم بگم زنگ بزنه صحبت کنید 

تازه ۳ روزه آشنا شدیم و فعلا صحبت مستقیم نداشتیم تا حالا 

( رابطمون فعلا لانگ و نمی تونم خانواده شو ببینم تا ی مدت دیگه )

بنظر شما خوبه آخر هفته با زود؟ 

تو برای من قشنگی! همونقدر‌ که‌ جنگل‌ با‌ درختاش‌ قشنگه❤️🍁همونقدر که دریا با موجاش قشنگه🌊🩵همونقدر که روز با خورشیدش قشنگه💛☀️همونقدر که شب با ماهش قشنگه🧡🌙همون قدر که این دنیا با تو قشنگه🥺🫀خوشا صبری که پایانش تو باشی:)"M"🤍💍
با پارتنرت ۳ روزه آشنا شدی؟؟

نه 🤦🤦

خانواده پارتنرم سه روز با من آشنا شدن

تو برای من قشنگی! همونقدر‌ که‌ جنگل‌ با‌ درختاش‌ قشنگه❤️🍁همونقدر که دریا با موجاش قشنگه🌊🩵همونقدر که روز با خورشیدش قشنگه💛☀️همونقدر که شب با ماهش قشنگه🧡🌙همون قدر که این دنیا با تو قشنگه🥺🫀خوشا صبری که پایانش تو باشی:)"M"🤍💍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چخبره باباچیکار مامانش داری همین اول کاری

پا یعنی چی این حرف 😑😑 میخام آشنا بشیم باهم 

پا یعنی چی این حرف 😑😑 میخام آشنا بشیم باهم

تو گفتی ۳ روزه اشنا شدی با پارتنرت 

که لانگ هم هست رابطتتون 

ما فکر کردیم با پارتنری که ۳ روزه اشنا شدی میخوای بری مادرشو ببینی😂

امید بذر هویت ماست 💚🌱
من میخام لباس انتخاب کنم حداقلللل ۱ هفته زمان میزارم تو تو ۳ روز میخوای شوهر انتخاب کنی ستون

شما چرا متوجه نشدین😑😑 

من و پارتنرم خیلی وقته باهمیم

چند ماهی میشه 

بعد ۳ روز به خانواده اش منو معرفی کرده میخام با خانواده اش آشنا شیم 

تو گفتی ۳ روزه اشنا شدی با پارتنرت که لانگ هم هست رابطتتون ما فکر کردیم با پارتنری که ۳ روزه اشنا شد ...

نه آخه خنگم مگه 😑😂😂 مادرش منظورم هست 

حالا چیکار کنم خوبه آخر هفته یا ن؟

نه آخه خنگم مگه 😑😂😂 مادرش منظورم هست حالا چیکار کنم خوبه آخر هفته یا ن؟

تو فقط بگو بهش که اوکی هستی برای اخر هفته

ولی هی پیگیرش نشو 

بذار خودش زنگ بزنه هماهنگ کنه باهات 

حالا مامانش فکر نکنه اینجا هول شوهری

امید بذر هویت ماست 💚🌱
شما چرا متوجه نشدین😑😑 من و پارتنرم خیلی وقته باهمیمچند ماهی میشه بعد ۳ روز به خانواده اش منو معرفی ...

اها . اگه خانوادش طرز فکر قدیمی ندارن که مثلا بگن دختره سر به خوده که نه اگه امروزین میتونی حرف بزنی . ولی نظر منو میخوای میگم بعد اینکه مطمن شدی پارتنرت رو برای ازدواج میخوای بزار اول خانواده ها حرف بزنن یعنی بزرگترا بعد خودتون دس به کار شین

بی خیال این لوس بازیا

کاری با خونوادش نداری که بخوای آشنا شی

هروقت اومدن خواستگاری وقت واسه آشنایی هس

من ۳ سال با همسرم دوست بودم،مامانشو چن روز قبل خواستگاری دیدم،اونم اومده بود شماره بابامو بگیره که زنگ بزنن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
اها . اگه خانوادش طرز فکر قدیمی ندارن که مثلا بگن دختره سر به خوده که نه اگه امروزین میتونی حرف بزنی ...

اونو که مطمئنم 

خانواده اش هم متوجه من شدن حمایت کردنم و به نظر که خوششون اومد ازم 

ولی خب خیلی نگرانم که یوقت طوری نشه نظرشون عوض شه🥲

اونو که مطمئنم خانواده اش هم متوجه من شدن حمایت کردنم و به نظر که خوششون اومد ازم ولی خب خیلی نگرانم ...

نکن این کارو به پارتنرم بگو ترجیح میدم تو این موضوع اول بزرگترا پا پیش بزارن . هرچیییمممم باشه وقتی بگی ا خانوادم براشون محترم تر شمرده میشی