2777
2789
عنوان

سقط مکرر

136 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها کسی برای سقط مکرر زیر نظر دکتر فهیمه قطبی زاده توبیمارستان امام خمینی ساختمان ولیعصر بوده ؟ من ۵سقط زیر ۳ماه بدلیل عدم تشکیل قلب دارم مشکل لوپوس هم دارم نمیدونم اصلا چی هست ولی باعث خارش پوستم میشه یه سقط مولار کامل هم داشتم دیگه پول دوا درمون ندارم بچه ها چیکارکنم الانم گفتن ده روز دیگه سونو بده من میترسم قلب نزنه 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
فاصله یکسال کمتر برای سقط اشتباس این دکترا چیزی بارشون نیست

انگار دلشون نمیسوزه اصلا این بار گفته تخمک اهدایی استفاده میکنم اصلانمیدونم چجوریه هزینه چقدره احتما موفقیت چقدره 

اسپرم وتخمک مشکلی ندارن؟اسپرم همسرت ضعیف نیس؟ فولیک اسید قبل بارداری مصرف میکنید؟

نه عزیز سالمه مشکل منم فک کنم چون اگه مردمشکل داشت اصلاباردارنمیشه ادم من تاهفته ۶همه چی اوکیه بعدش کم کم حالت تهوع اینا کم میشه وبعدم دکترمیگه بایدبندازی

بعد از سقط‌های متعدد خیلی ناامید شده بودم تا اینکه به دکتر غریب‌ لکی مراجعه کردم. ایشون نه تنها درمان‌های علمی و مناسبی برای من تجویز کردن، بلکه با پشتیبانی عاطفی و روحی عالی‌شان باعث شدن که دوباره امیدوار شم و الان بارداری سالمی دارم