2777
2789

دخترم چند روز دیگه تولد دو سالگیشه

شب یکبار قبل خواب و یکبارهم ساعت ۶صبح و ۱۰صبح شیرخشک میخوره

بیدار میشه و میگه شیر و تا خود شیر رو ندم نمیخوابه

شما چطور شیر خشک رو قطع کردید؟

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فلاسک و شیر و شیشه رو قایم کردم میگفت مامانی شیر گفتم مامانی گربه بردش گفت تو دیگه بزرگ شدی شیر بده اخههه

ی دوسه شب نق نق کرد بعد کلا یادش رفت یه هفته گذاشت قاز سراغشو گرفت سرگرمش کردم شبا قبل خواب بهش بسکوییت پتی بور دادم میخورد چیزی نمی‌گفت دیگه یماه بعد خودم شیر پاستوریزه خریدم روزی یکمی بهش میدم تو لیوان

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔
من فلاسک و شیر و شیشه رو قایم کردم میگفت مامانی شیر گفتم مامانی گربه بردش گفت تو دیگه بزرگ شدی شیر ب ...

خب دخترم پاستوریزه هم نمیخوره مگه اینکه اونم تو شیشه باشه

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)

من یه ترفند یکی تو همین سایت داد واقعا به کارم اومد

ببین پیمونه های شیرو هی کم کن،مثلا اگه تاالان طبق دستور تو ۱۲۰میل آب چهار قاشق میریختی،فردا هربار خواستی بدی یه پیمونه کم کن تا یکی روز،بعد دوپیمونه کم کن،تا دوسه روز،بعد کلا یه پیمونه بریز،کم کم بچه خودش دیگه از طعم اون شیر خوشش نمیاد و نمیخوره،پسر من بااین روش سه چهار روزه ازشیر گرفته شد بدون اینکه اذیت کنه 

من یه ترفند یکی تو همین سایت داد واقعا به کارم اومدببین پیمونه های شیرو هی کم کن،مثلا اگه تاالان طبق ...

ممنون عزیزم

عذر میخوام شکمش روون نمیشه اینطوری ؟