2777
2789
عنوان

دخترم شبانمیخابه

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 66 پست
از اولش کلا خوابکی بود پسرم به خودمون رفته هم من هم شوهرم اگه بخوابیم زیاد میخوابیم اهل زود زود بیدا ...

ماشالله بهش

دختر من به بابای خودم رفته ،بابام خوابش کمه 

دخترم ۹ماهش تموم شد توی ۱۰ ماهه،ولی اون یکی قل اش خواهرش ماشالله خوب میخوابه  

شیرت کم نیست؟ من بچم شیرخشکیه راحت بود. نمیدونم شیرخودتو بخوره باید چکار کنی. اگه میتونی فقط قبل از ...

نصفه شب داد و بیداد راه می افته😅

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه هفته سختی ارزش شبهای آرومو داره.

میدونم چی میگی بخدا انقدر سختمه 

ولی معلومه بچه گشنه میشه 

قبل خواب هم بهش غذا میدیم به اضافه کافی هم میدیم ولی باز بیدار میشه 

بعضی وقتا واسه سینه میکنه که تو دهنش باشه اینجور وقتا در حد زیر یک دقیقه خوابش میبره 

ولی گاهی میخوره و میخوره و میخوره تهشم سیر نمیشه پا میشه میشینه گریه میکنه هر کاری هم میکنیم ساکت نمیشه

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
میدونم چی میگی بخدا انقدر سختمه ولی معلومه بچه گشنه میشه قبل خواب هم بهش غذا میدیم به اضافه کافی هم ...

ببین یا بذار انکشتشو بخوره یا پستونک. پسر من انگشت میخوره. بزرگه هم میخورد خیلی راحت گرفتم امگشتشو ازش با لاک تلخ. در عرض سه روز. بخدا اگه شبا نخوابی داغون میشی

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن هدف  ۵۵ گروه زرد
ببین یا بذار انکشتشو بخوره یا پستونک. پسر من انگشت میخوره. بزرگه هم میخورد خیلی راحت گرفتم امگشتشو ا ...

دو سه ماه پیش دهنش برفک زد از اون موقع دیگه پستونک نمیگیره 

قبل اون بیدار میشد پستونک میدادم شبی دودسه بار هم شیر 

ولی الان دیگه همون پستونک رو قبول نمیکنه 

ببین یا بذار انکشتشو بخوره یا پستونک. پسر من انگشت میخوره. بزرگه هم میخورد خیلی راحت گرفتم امگشتشو ا ...

همین الان یه ساعت رفتم بخوابم سه بار بیدار شد🥴😖 تهش من دیگه بیدار شدم خواب زهرمارم شد