2777
2789

چرا اخه آنقدر سبک هستن بعضی خانما.!!!!!!!

منم سر سنگین شدم با زنه

به همسرم گفتم تو اگ بهش رو‌ندی اونم حد خودش میدونه!!!

باید چطور با خانمه رفتار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم میخوای چیکار کنی بری یقه مردمو بگیری؟ب شوهرت بگو درست رفتار کنه 

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی نیست بابا شوهرت برد پیت نیست بیشتر مدیرساختمونای زن اینجورین مثل مردا میشن حالت مردارو میگیرن برای مدیریت ساختمون و از زنا خوششون نمیاد چون زنا یسریشون حسود و خاله زنکن

حس هیچ زنی بهش دروغ نمیگهاون زن داره کرم میریزه و استارتر هم ب خوبی حس کرده وگرنه حساس نمیشدسعی کن ب ...

چجوری باید رفتار کنم که بفهمه؟؟

بار ها دیدم وقتی منم ب زور ی سلام میکنه اما وقتی نباشم احوال پرسی گرم

چیزی نیست بابا شوهرت برد پیت نیست بیشتر مدیرساختمونای زن اینجورین مثل مردا میشن حالت مردارو میگیرن ب ...

بقول شما ممکنه خانمه اخلاقش اینطور باشه 

اما برد پیت خودشم والا همچین مالی نیست 

اینهمه خانم خیانت دیدن مگه همه شوهراشون برد پیت بودن؟

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
چجوری باید رفتار کنم که بفهمه؟؟بار ها دیدم وقتی منم ب زور ی سلام میکنه اما وقتی نباشم احوال پرسی گرم

دفعه بعدی احوالپرسی گرم کرد سرد و خشک رفتار کن و بگو ما عجله داری خدافظ سگ محلش کن مخصوصا جلو شوهرت تا خجالت زده شه

بقول شما ممکنه خانمه اخلاقش اینطور باشه اما برد پیت خودشم والا همچین مالی نیست اینهمه خانم خیانت دی ...

شوهراشون هرزه خراب  بودن دیگه ،مردا که بچه کوچولو نیستن گول بخورن هوسبازن و پررو و وقیح فکر میکنن مجازن هر عشقو حالی بکنن چون ننه هاشون ریدنشون 

نه بابا شوهرم پولداره اتفاقا مذهبی هم هست من باهاش کاتم شایدم دلیلش همین باشه که منو عصبی کنه که م ...

خر میکنه چکار پس ؟ یعنی چجوری زبون میریزه براشون ببخشید خندم گرفت 

2810