2777
2789
عنوان

🖤لیاقت اسم مادرو نداری ولی ااز امشب به بعد نمیبخشمت مامان

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 52 پست

حیف اسم مامان 

بی وجود بوده .حالا یه عده میان میگن قضاوت نکن ولی واقعا لعنت بهش

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تاپیکمو چند ماه پیش هم زده بودم هنوووز هم درگیرم با مشکلاتی که تقصیر من نبوده حتی یه درصدشم

سلام  من چند وقت پیش داستان زندگیت را خوندم خیلی ناراحت شدم خدا بهتون صبر بده عزیزم شاید عمو هات خواهر ت را اذیت می کنن  کاش متونستی بجا ببری  خونه بگیرید چون یجا گقتی یکی از عموهام قصد تعرض داشته میترسم برای خواهرت 

کابر قدیمی هستم 

کاش مادربزرگت بزرگی میکرد خونه رو به اسم شما میزد

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
۸ سال دومین سالمه الان ۶/۷ سال مونده

خب تنها راه اینه بگذرونی و تاا میتونی پس انداز کن طلا بخر جمع کن پولتو تو بانک نذار طلا بخر ولی با توجه به شرایط خونه طلاهارو تو بانک بذار که امن باشه

شیش سال دیگ کلا برو یه شهر دیگه