2777
2789
عنوان

پشت کنکوری ها بیاید

78 بازدید | 6 پست

بچه ها من امسال سال دوممه پشتم بعد دارممم دیونه میشم از این که دانشگاه نرفتم امسالم دوستام همه همه شون رفتن با رتبه های داغون مهندسی های ازاد رو ثبت نام کردن بعد من موندم واقعا داره مث خوره این فکر ازیتم میکنه میخوام تا بهمن همههه تلاشمو بکنم برا کنکور و بهمن انتخاب رشته کنم یکی از همین مهندسی های ازاد رو تو ازاد بخونم نگید اگه هدفت کنکور دانشگاه رو بیخیال چون واقعا این افکار داره منو روانی میکنه دانشگاه رو میتونم بنظرتون برم ولی هی بپیچونمش ؟ مثلا هفته ای دو روز برم؟

معماری میخوام بزنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهمن چطور میری مگه میشع ‌؟من سال اولیه که پشتم همه دوستام غیر سهیهدارا پشت موندن

اره دیگه ازاد و سراسری بهمن هم انتخاب رشته میزارن ولی رشته های با سوابق

من خودم امسال مامایی اوردم از خدااممم بود برم ولی مامانم اینا نزاشتن

2805

بعدا میفهمی چقد داری اشتباه میکنی،این چندماهو تا اخر تیر تمام تمرکزتو بزار کنکور دانشگاه خوب برو اونوقت میبینی چقد بقیه بهت حسادت میکنن 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
بعدا میفهمی چقد داری اشتباه میکنی،این چندماهو تا اخر تیر تمام تمرکزتو بزار کنکور دانشگاه خوب برو اون ...

ببین ما خونمون کلا مث زندانه تنها شرط بیرون رفتن ازش هم دانشگاهه پارسال که پشت بودم تو تماممم مدت ی سال اصلا نزاشتن حتی ی بارم از خونه برم بیرون فقط بعد کنکور اردیبهشت رفتم نیم ساعت بیرون بعد ی جنگی شد که نگو برای همینه من میخام یه ذره از لحاظ ذهنی خودمو اروم کنم که فقط برم بیرون برا همون دانشگاهه برا دانشگاه هم اصلا نمیخوام وقت بزارم و برام مهم نیست پولامو جمع میکنم میدم شهریه ترم یکش که فقط یکم از خونمون خلاص شم در حد هفته ای دو روز البته من تمام راه های صحبت کردن و راه حل دادن رو با خانوادم طی کردم که یکم بهم ازادی بدن ولی نشد که نشد 

ببین ما خونمون کلا مث زندانه تنها شرط بیرون رفتن ازش هم دانشگاهه پارسال که پشت بودم تو تماممم مدت ی ...

آها خب شرایطتو نمیدونستم با این شرایط حق داری

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡