الان وقت مناسبی نیس اینا بازی بازار ساز هس افزایش شارپی بعد اصلاح میخوره و دیگه اصلاح که شروع بشه کا ...
یعنی امیدی به کاهش قیمتا هست؟ من شنیدم تا 6 میره طلا راحت
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی امیدی به کاهش قیمتا هست؟ من شنیدم تا 6 میره طلا راحت
نه نهایتش گفتن ۵ که اونم احتمالش ضعیفه یادمه یه بار سال ۱۴۰۱ تو اون شلوغیها که قیمت دلار و طلا لحظه ای بالا میرف میگفتن طلا میره بالای ۴ تومن و خیلیا هم به خاطر این حرفا رفتن طلای ۳۵۰۰ و ۳۶۰۰ خریدن و بعد دو سال تازه همین ماه پیش طلا شد ۳۶۰۰ و اونا تازه به اصل پولشون رسیدن اصولا بازارساز این ماه ها برای جبران کسری بودجه و اگه یه بهونه ای مثل جنگ و شلوغی هم باشه طلا و دلار شارپی افزایش میده بعد هم اصلاح میخوره هیچ وقت وارد بازار متشنج که لحظه ای بالا میره نشید مگر اینکه سالها اینکاره باشید نوسانکار باشید وگرنه خانگی ها اگه طلا میخرن باید حداقل ۳ تا ۴ سال طلا رو تگه دارن که سود کنن
نه نهایتش گفتن ۵ که اونم احتمالش ضعیفه یادمه یه بار سال ۱۴۰۱ تو اون شلوغیها که قیمت دلار و طلا لحظه ...
الان شرایط با سالای قبل فرق داره. وضعیت بحرانی و خطریه. هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست. اما امیدوارم همین طور باشه که شما میگید
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را