2777
2789
عنوان

مادرشوهرم از این اخلاق همسرم سو استفاده میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2462 بازدید | 92 پست
نمیشه اصلا اونا سواد ندارن بعدم بگمم زنگ میزنن به همسرم

بهترین کار رُک بودنه شما شاغلی زحمت میکشی تو زندگی بعد پولتو بدن برنج واسه عقد جاریت والا زور داره، اصلاً واهمه نداشته باش که ممکنه از جلو چشمشون بیفتم و فلان چون نه توهین میکنی نه حرف ناحق میزنی 

بدون تعارف زنگ بزن بگو مادر ما خودمون کلی قرض و قسط و بدهی داریم پولشو بریز وگرنه مثل همیشه هرچی میخواستی میگرفتیم واسه ت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن نداریم وقتی همسرم پول منو میگیره تا چکش پاس بشه یعنی نداره

پولت رو کم کم از زندگی یا کم کن یا کلا جمع کن .

چون پول تووهم میاد وسط،اونا میگن شما پول داربد 

اگر همسرت کم‌بیاره می ره سراغ طلب هاش،.

فقط،به خاطر پول تو هست عزیزم .‌خیالشون راحته . که بالاخره یه پولی میاد !

اصلن به نادرش نگه از داداشش بخواد اگر ندادن سر هقد اعلام کن هدیه عروس و داماد خرج برنج عروسی به مبلغ فلان تومن ابروشونو ببر

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

گلم نگاااه تو زندگی با مادرشوهرت رک باش و اصلا هم برات مهم نباشه دیگران ناراحت بشن یا نشن.حق خودتو بگیر .مودبانه بگو مادر ما دستمون تنگه اگر میشه پولشو بزنید به کارت پسرتون تا بگیره بلخشید اگر داشتیم خودمون با جون و دل میخریدیم اما نداریم.تامام

ن نداریم وقتی همسرم پول منو میگیره تا چکش پاس بشه یعنی نداره

پول نده یمدت حقوقتو تو زندگی خرج نکن بزار حواسشو جمع کنه دنبال طلباش بره اینجوری فقط داره پول شما خرج میشه نه شوهرتون 

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین ما شهر دیگه هستیم زنگ میزنه اومدنی فلان چیزو بخر حساب میکنیم این چیزی که میگی نمشه

شما اومدی راهنمایی بگیری

ولی هر کی هر چی میگه میگی نمیشه و فلان.

مثلا همین راهکار ک گفتی نمیشه

میشه

شما برید شهر خودشون خرید کنید بعد ببرید خونه

حتما نباید ک از شهر خودتون بخرید 

پولت رو کم کم از زندگی یا کم کن یا کلا جمع کن .چون پول تووهم میاد وسط،اونا میگن شما پول داربد اگر هم ...

آره دیگه مادرشوهره خیالش راحته عروسش شاغله و پولاشو هرماه میزاره جیب پسرش هربار دستور خرید صادر میکنه با خیال راحت

عزیزم توهین نکن مردا که این سیاست ها را نمیفهمن

چون پول شما هم هست غیر مستقیم ب مادر شوهرم مبگم خرج های زندکی رو ک منم خرج میکنم نمیرسیم و اینا 

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما