2777
2789
عنوان

مادرشوهرم از این اخلاق همسرم سو استفاده میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2462 بازدید | 92 پست
الان بع همسرم زنگ زد

خوب با گوشی خود شوهرت پیام بهشون بده..دستم تنگه..پول کارت به کارت کنید..بعدم ته جیب همچین مردی یه هزاری نذار..فقط خرج کن..پس انداز کن مخفی..هی وام بگیر تا مجبورشه قسط بده

کنیز فاطمه ام....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین ما شهر دیگه هستیم زنگ میزنه اومدنی فلان چیزو بخر حساب میکنیم این چیزی که میگی نمشه

چیزی به ذهنم نمیرسه

فقط اگه همسرت دعوات نمیکنه با گوشی همسرت پیام بده به مادرش بگو چک داشتم پاس کردم 

پول دستم نیست شماره کارت بفرست بگو اینقدر واریز کن تا بخرم بیارم

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

خوب با گوشی خود شوهرت پیام بهشون بده..دستم تنگه..پول کارت به کارت کنید..بعدم ته جیب همچین مردی یه هز ...

یعنی ضایع نیست من با گوشیم پیام یدم به خانوادش؟زنک نمیزنن که چرا پیام دادی؟ این وسط خودمو خراب کردم که

جان جانانم💗💕

نمیده کاش تلفنی میگفتم چطوره

بگو واجبه گیرم بگو به شوهرم نگو قرعه کشی نوشتم کم آوردیم نمی رسونیم

چند قسط عقب افتاده طرف پولشو میخواد و...

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
چیزی به ذهنم نمیرسهفقط اگه همسرت دعوات نمیکنه با گوشی همسرت پیام بده به مادرش بگو چک داشتم پاس کردم ...

نمیشه اصلا اونا سواد ندارن بعدم بگمم زنگ میزنن به همسرم

جان جانانم💗💕

میترسم‌موضع بگیره

چی بگم والا شما باز شوهرتو بهتر میشناسی

اگه پولش زیاده و در حال حاضر ندارین خب بگو ما که انقدر نداریم بگو اول بی زحمت مامان پولش رو بزنه به حسابت که بتونی برنج خوبی بگیری. تو حرفاتم اشاره کن به همسرت بگو تو که یادت میره بعدا حساب کنی همین اول بگیری بهتره

هروقت شوهرت پول خواست بگو زنگ بزن پول برنجو بگیر از مادرتمادرشوهرت فراموش نمیکننه از قصدهمثل مادرشوه ...

از قصد بودنش را که میدونم دنبال چاره ام چیزایی که میگین نمیشه واقعا عملی کاربرد نداره

جان جانانم💗💕

نمیشه اصلا اونا سواد ندارن بعدم بگمم زنگ میزنن به همسرم

فقط تنها راهش اینه 

خریدی بردی به مادر همسرت بگو پول قسطمون بود برنج خریردیم بگو کارت به کارت کن تا قسطمون رو واریز کنیم

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

یعنی ضایع نیست من با گوشیم پیام یدم به خانوادش؟زنک نمیزنن که چرا پیام دادی؟ این وسط خودمو خراب کردم ...

با گوشی خود شوهرت بگو. که یعنی اون گفته...باشوهرت راحت بگو اگه رک بهشون نگه..با گوشیش پیام میدی..اگه نذاشت.دفعه دیگه به پدرشوهرت بگو دستمون تنگه پول قرض میخایم همچین ناپدید میشن

کنیز فاطمه ام....
از قصد بودنش را که میدونم دنبال چاره ام چیزایی که میگین نمیشه واقعا عملی کاربرد نداره

من عملیش کردم

پول نمیدم بهش

هروقتم گفت ندارم بهم ببده گفتم داشتی ک فلان کارو کردی

میخواد بده از پول خودش بده