2777
2789
چرا خوشحالی!،اینکه بچه های نابغه برچسب بخورن خوبه!

متاسفانه هوش بالا تو برخی افراد مشکل ساز هست حتی برخی تحقیقات علمی ثابت کرده که هوش بالا می تونه یه اسکیزوفرنی و دوقطبی هم برسه 

و مراجعین مبتلا به ابن دو اختلال که هوش شون بالا هست برای من که واقعا سخت هست باهاشون کار کنم چون اون قدر حرفه ای می تونند روش های روانشناسی و روانشناس رو به چالش بکشند که نگو... 

الان یک مراجعی دارم کیس بستری هوشش هم ماشالا فوق العاده بالا و بهترین دانسگاه کشور هم درس خونده و تا الان که اون من رو به چالش کشیده 😂🤧😅🤪

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
عزیزم از خودم حرف درنمبارم، بچه های اوتیسم رو زیاد دیدم، بعد اوتیسم خفيف تا شدید داریم و به احتمال ز ...

ببین میدونم تجربه داری ولی عام مردم با این حرف به بچه های باهوش برچسب میزنن و باعث میشن اعتماد به نفسش پایین بیاد و مادر حساس بشه  بعضی بچه ها خیلی باهوش هستن ولی اصلا تو طیف نیستن به خاطره هوششون یه سری کارا انجام میدن به نظر عادی نمیاد مثلا پسره من همه ماشیناشو ردیف میکرد خیلی ریاضی دوس داره ولی تو طیف نیس اصلا این کاراش قبلا بقیه رو به اشتباه مینداخت تو مهد الان دیگه اوکی شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین میدونم تجربه داری ولی عام مردم با این حرف به بچه های باهوش برچسب میزنن و باعث میشن اعتماد به نف ...

آره متاسفانه جامعه مون که به اکثریت موارد برچسب می زنند، حتی یکم پامون رو اون ور بذاریم چند روز دیگه برچسب لنگ هم بهمون می زنند 

برچسب خوردن از هر بیماریه روانی خطرناک تره قشنگ میتونه یه آدم سالم رو روانی کنه

آره با این مورد واقعا موافقم... 

علي الخصوص هرچی تلقين پذیری شخص بیشتر آثار مخربش بیشتر 

آره متاسفانه جامعه مون که به اکثریت موارد برچسب می زنند، حتی یکم پامون رو اون ور بذاریم چند روز دیگه ...

باورت نمیشه به پسره من که تو مهد برچسب زدن من انقد داغون شدم و باهاش واقعا مثله یه بچه بیمار رفتار میکردیم در عرض یک ماه که وقت دکتر مغز و اعصاب بشه نزدیکه بیست تا علائم وحشتناک گرفت دیگه حرف نمیزد پرت میکرد میزد حتی دیگه بچه ای که راحت از پوشک گرفتمش نمی‌رفت دستشویی شب ادراری گرفته بود بردیم مغز و اعصاب گفت چیزیش نیس سالمه ارجاعمون داد به یه روانشناس اون دو ساعت تست گرفت گفت فقط فقر محیطی داره و بهمون تکنیک داد من با چشم خودم دیدم یه بچه سالم چجوری فقط با رفتاره بقیه داغون شد

برچسب خوردن از هر بیماریه روانی خطرناک تره قشنگ میتونه یه آدم سالم رو روانی کنه

البته این کیس بستری که مبگم خودم برچسب نگذاشتم روش 

واقعا چند نفر رو تهدید به کشتن کرده، و قبل از مراجعه به من هم بستریش کردند و چند بار سابقه فرار از خونه هم داشته و پرخاشگریش هم فوق العاده شدید 

وقتی مامانش گفت فلان دانسگاه درس خونده وافعا دلم به درد اومد که فرد تیزهوش جامعه مون چرا باید به این روز بیفته 💔

باورت نمیشه به پسره من که تو مهد برچسب زدن من انقد داغون شدم و باهاش واقعا مثله یه بچه بیمار رفتار م ...

متاسفم بابت این موضوع 💔💔💔

آره متاسفانه برچسب زدن به خاطر فقر فرهنگی هم هست 

پسر منم سه سالشه جمله بندی نداره.....فقط کلمه میگه

پسرا دیر صحبت میکنن. کلمه اگه میگه اوتیسم نداره

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
بله دستشویی خودش تنها میره. وغذا وهمه چیزهم خودش میتونه بخوره

اوتیسم نیست🌸 بازم شک داشتی دکتر ببر ولی نیست

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
2810