2777
2789
عنوان

تو دندانپزشکی نشستم شوهرم به منشیانگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2355 بازدید | 106 پست

یکم با اخم و تخم و چپ نگاش کن تا خودشو جمع کنه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استارتر حالا تو كه خودتم حجاب نداري ولي يه لحظه خودتو بذار جاي اون زن باحجابي كه بخاطر اعتقاداتش نمي ...

مگه تو خونه رو ازش گرفتن به خودش برسه چرا نتونه بیرون انجام نمیده ولی خونه که میتونه

منم زدم ولی مرداینجانیس دوتاپیرمردن😂😂😂😂😂😂😂وشوهرمه فقط

وقتی همچین شوهری داری که صد البته انتخابت خیلی اشتباه بوده از اول باید اصلاااا دلت برای پولش نسوزه و تا میتونی به خودت برسی

مگه تو خونه رو ازش گرفتن به خودش برسه چرا نتونه بیرون انجام نمیده ولی خونه که میتونه

كارايي كه ميكنن اكثرا وضو و اينا نداره خوب نميتونه بخاطر اعتقادش

هرچند دلايل ديگه هم داره مهم ترينشو گفتم

هنوز باهمین من خیلی غصه خوردم برات شوهرت چیشد دست برداشت ؟

با همیم ولی رابطه عاطفی در حد سلام و خداحافظ...

ظاهراً دست برداشته ...ولی دیگه برام اهمیتی نداره اتفاقی که نباید می افتاد افتاد...

چه میشه کرد زندگیه دیگه میگذره...

حلال کن عزیزم باعث ناراحتیت شدم🥲🙏

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

والا من هم که زن هستموقتی ی دختر داف و لوند وخوشکله میبینمدوس دارم خیلی نگاش کنمحساسیت ایجاد نکن

شما خانومی و خانوم نگاه میکنی،همجنس

آیا ی آقا ببینی بازم همینطور را میزنی؟!!!! مخصوصا همسرت کنارت باشه؟!!!!!!

ک اگه آره دیگه هیچی

درسته آدم نگاه می‌کنه ولی باید مدیریت کنه

در همه حال،مخصوصا کنار همسر 

كارايي كه ميكنن اكثرا وضو و اينا نداره خوب نميتونه بخاطر اعتقادشهرچند دلايل ديگه هم داره مهم ترينشو ...

وضو بگیره انجام بده ،مگه قرار ۲۴ ساعته ارایش رو صورتش باشه، انقدر زنای محجبه رو اینجوری جلوه ندین که کلا از این کارا بلد نیست.، خیلی هم خوب بلدن اما برای شوهرشون و تو خونه ،بیرون نه

با همیم ولی رابطه عاطفی در حد سلام و خداحافظ...ظاهراً دست برداشته ...ولی دیگه برام اهمیتی نداره اتفا ...

نه خواهش میکنم ابشالا هرچی خیره برات بشه عزیزم ❤️❤️ندیده میدونم که چه خانوم خوبی هستی

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
شما خانومی و خانوم نگاه میکنی،همجنسآیا ی آقا ببینی بازم همینطور را میزنی؟!!!! مخصوصا همسرت کنارت باش ...

مقایسه درستی نیست 

آقایون بصری هستن 

و خانوما سمعی

آقایون با دیدن لذت میبرن

خانوما از شنیدن 

واسه همین که مردا دروغ زیاد میگن و زنا آرایش میکنن😉

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

نه خواهش میکنم ابشالا هرچی خیره برات بشه عزیزم ❤️❤️ندیده میدونم که چه خانوم خوبی هستی

ممنونم همچنین...

شما لطف داری عزیزم🙂💚

مقایسه درستی نیست آقایون بصری هستن و خانوما سمعیآقایون با دیدن لذت میبرنخانوما از شنیدن واسه همین که ...

ببینید کاملا مقایسه بجا و درستی هست اتفاقا

باید مدیریت بشه

پس اینطور ک شما میگی بنیان خونواده چی

و اینکه جالبه خودت بالاتر میگی خرکتش اشتباه 

حالا میای میگی بصری و سمعی 

این رو از نظر روانشناسی همه خوندیم و شنیدیم

ولی بحث مدیریت کردن هست

زن و مرد باید رفتارشون مدیریت کنن

ک باعث آزار همسرشون نشن

ببینید کاملا مقایسه بجا و درستی هست اتفاقاباید مدیریت بشهپس اینطور ک شما میگی بنیان خونواده چیو اینک ...

چه ربطی داره عزیزم من بالاتر گفتم مخالفم الانم میگم مخالف این حرکت زشت آقایون هستم...

ولی نمیشه که خلقت رو ببریم زیر سوال .‌‌‌‌...

خدا اینجور خلق کرده دیگه 

زن ها با شنیدن بیشتر لذت میبرن تا دیدن 

این یه چیز ثابت شده اس هر چقدر هم شما مخالفت کنی تاثیری توی حقیقت نداره

مردها هم با دیدن اندام و زیبایی زن بیشتر تحریک میشن

به همین دلیل خدا به مرد گفته مراقب کلامت باش هر شوخی و محبتی نکنی و به زن گفته زیبایی هات رو به نمایش نگذار...

چه ربطی داره عزیزم من بالاتر گفتم مخالفم الانم میگم مخالف این حرکت زشت آقایون هستم...ولی نمیشه که خل ...

خب شما متوجه پیامم نشدی

و متوجه پیام دومم هم نشدی

من در مورد مدیریت صحبت میکنم

آیا انسان اختیاری بر رفتار و کنترل غرایز نداره؟؟!!!

خب داره

وقتی حرکتی

سختی

باعث ناراحتی همسر میشه

باید انجام نداد

دیگه فهمیدنش راحت 

2810