2777
2789

بچه ها واقعاا ب راهنماییتون نیاز دارم.

من س سال پیش وقتی ۱۷سالم بود برای اولین بار رل زدم.

یکی دو ماه اول همه چی خیلی خوب بود ولی کم کم توجهش کم شد

حتی تا یکسالم باز اوضاعمون باهم قابل تحمل بود

ولی این دوسال رابطمون ب شکل فاجعه ای بود.

توجهش کم بود وقت نمیذاشت بعضی وقتا شرایطتو بهونه میکرد بعضی وقتا میگفت توقع تو زیاده.

این تاجایی ادامه پیدا میکرد ک من ب این نتیجه برسم ک این ادم منو دوست نداره بعدش با تمام عشقی ک داشتم عقب میکشیدمو ناامید میشدم اون تایم ب شکل عجیبی خودشو ب اب و اتیش میزد ادمی ک کلی مغرور بازی درمیاورد شروع میکرد ب التماس کردن قول دادن گریه کردن. اونیکه ی قرار درست نمیچید همش در خونمون میچرخید ب گوش دوستای مشترکمون میرسوند ک فقط جوابشو بدم.

من برمیگشتم ن ب این دلیل ک مطمعن شدم عوض شده .برمیگشتم چون خودمم عاشقش بودم توان اینو نداشتم ک اینجوری خواهش کنه و من قبول نکنم 

بی نهایت دوسش دارم 

ولی بعد برگشت بازم رفتارای قشنگش بیشتر از یک ماه تاریخ مصرف نداشت و دوباره تبدیل میشد ب همون ادم قبل.

وزن فعلی:۵۰✅     هدف اول:۵۵.     هدف دوم:۶۰ 

نبودن آدما بهتر از نصفه نیمه بودنشونه 

ولش کن

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کات کن این آدم به دردت نمیخوره. و الان تو سنی هستی که یه اشتباه کل آیندتو به باد میده.. قوی باش و احساسی رفتار نکن نمیخوام کلیشه ای صحبت کنم و مخالف دوست پسر و این حرفها و هم نیستم اما این جور پسرها بعد ازدواج هزار پله بدتر میشن...

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

خیلی برام عجیبه ک اگ دوسم داره این رفتارا چیه و اگ دوسم نداره چطور برام از غرورش میگذره؟

جالبه از اول گفت قصدم جدیه و هروقت کار و بارم بهتر شه میام جلو .

هیچوقت کات نکرد.

حتی من منفعت جنسی خاصیم براش ندارم چون ما همو خیلی دیر ب دیر میبینیم و تا ی حدی ک من اوکی باشم فقط بهم نزدیکیم. 

ی اخلاق خیلی بدمم اینه ک عصبی بشم هرحرفی ممکنه بزنم 

خیلی از من حرف شنیده خیلیی حتی فحشای بد.

خودم میدونم اشتباهه ولی همیشه ب ی جای از عصبانیت منو میرسونه ک نتونم خودمو کنترل کنم 

از نمونه پیامایی ک وقتی کات کردیم بهم میداد.

کسی ک برا خانوادشم کلی غرور داشت. 

من حتی یبار پنج ماه از هم جدا بودیم 

من پیاماشو جواب نمیدادم حتی با شخص دیگم برا اشنایی رفتم ولی نتونستم اصن نمیتونستم دوسش داشته باشم

نبودن آدما بهتر از نصفه نیمه بودنشونه ولش کن

صدبااار ولش کردم ولی هربار یجوری برمیگرده ک فک میکنم شاید اینبار همه چیز درست شه ولی نمیشه 

سالی که نکوست از لهارش پیداست این اقا از این ادمایی که وقتی چیزی رو بدست میاره برا موندنش تلاش نمیکن ...

دقیقا همینطوریه 

موقع جدایی کارایی میکنه ک همه میگن تو چقدر بی رحمی یا چقدر بی چشم و رویی این خوبیاشو نمیبینی ولی وقتی برمیگردمو باز روابطمون رو روال میفته میشه همون ادم ریلکس قبل

صدبااار ولش کردم ولی هربار یجوری برمیگرده ک فک میکنم شاید اینبار همه چیز درست شه ولی نمیشه

بنطرم ک واقعا دوستت داره. اینکه براش منفعت جنسی هم نداری خیلی خوبه.  ک. معلومه اقعا قلبی میخوادت

خب عزیزم خیلی آویزونش نباش حتما کار داره. پسرا دغدغه هاشون بامافرق داره.  ماتوخونه نشستیم مدام پاگوشی.  اونا بیرونن. نمیتونن مدام گوشی ب دست باشن ک 

درضمن هرچی بیشتر بهشون بچسبی. بیشتر ازت دور میشن. سعی کن خود دار باشی

2810