2777
2789

سلام دوستان دکتر به من گفته به احتمال زیاد بچه من بیش فعالی داره از نوع عدم تمرکز و توجه درد حس نمیکنه مثلا ما نشستم یهو با یه چیز سنگین میزنه تو سرمون اگه خودش زمین بخوره نهایت پنج ثانیه گریه کنه حتی یه شعر کوتاهم نمیتونه حفظ کنه مثلا اتل متل توتوله یا یه توپ دارم قلقلی که دیگه بچه ها تو این سن بلدن کسی بچه ش بیش فعالی داشته که درمان شده باشه

عزیزم ما ۸ ساله پرونده پزشکی برای بیش فعالی داریم درمان ندارد فقط کنترل میشه که ازین بدتر نشه همین

ترو خدا نگو اینجوری دوروز کارام گریه س میشه بگید علائم بچتون چیه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید بررسی بشه سطح پیش فعالی و عدم تمرکزش مشخص بشه و بر حسب اون دارو بگیره یا با انجام دوره های مشاوره و بازی درمانی این انرژی تخلیه یا در مسیر درست هدایت و کنترل بشه 

خواهشا در مقابلش گارد نگیرید غصه نخورید فکر نکنید بچتون غیر عادیه ، بچه ی شما مشکلی نداره فقط برای ایجاد هماهنگی بین ذهن و جسم نیاز به کمک داره  

با پیگیری و کنترلش  زندگی برای خودش و شما راحت‌تر خواهد بود 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
ترو خدا نگو اینجوری دوروز کارام گریه س میشه بگید علائم بچتون چیه

بچم نیست خواهر کوچیکمه

بیش فعالی مثل اوتیسم طیف مختلفی داره اگه به مطب روانپزشک اطفال مراجعه کنین یه خوبی متوجه اش میشین

مثلا نگاه می‌کنی ۳ تا بچه یجوری ساکت و آروم نشسته که اصلا کسی باورش نمیشه که بیش فعالی داشته باشه و از اون طرف یکی صندلی رو بلند می‌کنه میکوبونه تو سر منشی 

یا یک بچه با جدیت به مادرش میگه اگه گوشی رو ندی می‌کشمت !

برای خواهر من علائم اختلال توجه نمیتونه درس بخونه حافظه بسیار ضعیف 

اختلال در خواب معمولاً یا تا ۳ شب بیداره یا از اون ور تا ۱۲ ظهر خوابه 

لجبازی پرخاشگری رئیس بازی 

اما تو جامعه درونگرا تنها بدون دوست