2777
2789
من تو رو میشناسم . کاربریت تو ذهنم مونده . چرا تو همه تایپک هات از پول میگی ؟؟ از پس انداز و ذخیره و ...

حداقل برو چند تا کشور خارجی بگرد یه کم لذتش رو ببری . خونه طلا میخوای چیکار وقتی نتونی ازش لذت ببری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حداقل برو چند تا کشور خارجی بگرد یه کم لذتش رو ببری . خونه طلا میخوای چیکار وقتی نتونی ازش لذت ببری

من عاشق سرمایه گذاریم

نمی‌دونی چ لذتی داره وقتی سرمایه چندرغازتو میکنی میلیارد مدامم روش یاد میگیری برای این‌که پیشرفت کنی

من عاشق این کارم هرکس ب ی چیزی علاقه داره دبگه 

ممد نمکی ۵۰۰ رو میخوای چیکارررررررر؟؟؟؟😉

برای بدهی هام 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
من عاشق سرمایه گذاریمنمی‌دونی چ لذتی داره وقتی سرمایه چندرغازتو میکنی میلیارد مدامم روش یاد میگیری ب ...

چه میدونم والا . من که ترجیح میدم فقیر بمونم تا این که اینجوری بخوام جمع کنم و لذتش رو هم نبرم . 

چه میدونم والا . من که ترجیح میدم فقیر بمونم تا این که اینجوری بخوام جمع کنم و لذتش رو هم نبرم .

شما فقیر میمونی خواه ناخواه 

مکه اینکه وصل شی ب ادم پولدار ☺️

شما فقیر میمونی خواه ناخواه مکه اینکه وصل شی ب ادم پولدار ☺️

آدم پولداری که نتونه خرج کنه چه فایده داره . میخوام صد سال سیاه وصل نشم . آدم متوسط که بتونه از همون پول اندکش لذت ببره رو ترجیح میدم . تا کسی که فقط بخواد جمع کنه بده خونه و طلا . هیچ لذتی هم نبره از پولش 

آدم پولداری که نتونه خرج کنه چه فایده داره . میخوام صد سال سیاه وصل نشم . آدم متوسط که بتونه از همون ...

تو فک میکنی من استفاده نمیکنم

چون عقلت کوچیکه فک میکنی کل زندگی منو میدونی

من ب آدمایی مثل تو توضیح هم نمیدم چون نگران من نیستی فقط داری میسوزی😂

برو تایپک هامو بخون هم ب جوابت میرسی هم یاد میگیری چجوری سرمایه گذاری کنی دو تا کاربری دارم تو اون یکی بیشتر توضیح دادم

تو فک میکنی من استفاده نمیکنمچون عقلت کوچیکه فک میکنی کل زندگی منو میدونیمن ب آدمایی مثل تو توضیح هم ...

واقعا فکر میکنی اون قدر ارزش داری که برم  وقت بذارم تایپک هات رو بخونم ؟؟؟ اسم کاربریت رو دیدم یادم اومد کی هستی  و یادم اومد کلا تو تایپکات از جمع کردن خونه و طلا و این چیزا گفتی  عقل کوچیک تویی بدبخت گدا صفت . خدا وکیلی برای چی تو باید بسوزم ؟؟؟ الان تو چه فرقی با یه آدم فقیر داری ؟ وقتی نمیتونی لذت ببری و فقط جمع میکنی و طمع و حرص داری . آدم طماع هیچ وقت لذت نمیبره چون خرج کردن رو یاد نگرفته  . من اگه بخوام حسادت  کنم به آدم های پولدار که از پولشون لذت میبرن و کلا تو سفر هستن و خوش میگذرونن حسادت میکنم . تو چیت قابل حسادت هست ؟؟ به فرض هزار تا خونه و طلا هم داشته باشی وقتی گدا صفتی و نمیتونی خرجشون کنی چه فایده داره . ؟ واسه سفر های خارجیت بسوزم یا هتل های پنج ستاره ای که میری و رستوران های لاکچری که میری ؟  میخوام صد سال سیاه سرمایه گذاری اینجوری رو یاد نگیرم 😄😄. تو رو خدا این مشاوره هات رو برای خودت نگه دار دیگه بقیه رو به این جور زندگی کردن نکبتی ترغیب نکن بذار حداقل از چیزی که دارن هر چند اندک لذت ببرن . 

واقعا فکر میکنی اون قدر ارزش داری که برم وقت بذارم تایپک هات رو بخونم ؟؟؟ اسم کاربریت رو دیدم یادم ...

وقتی انقدر متن طولانی تایپ میکنی ک خودتو ثابت کنی یعنی تاپیکام برات مهمه

من حتی نخوندم چی نوشتی چون بی ارزشی😂🤣

اخی حیوونی

2810