2777
2789

سلام. دخترم سه چهار شب پیش دو بار پشت هم سردرد داشت. دو روز پیش هم روی گردنش دو تا دونه بود. امروز رو کتف و کمرش و بازوهاش چندتا دونه ی کوچولو هست. خارش نداره. میگه بهشون دست میزنم درد میگیره. 

تب هم نداره. 

این آبله مرغونه؟ باید دکتر ببرمش؟ شنیدم دارو نداره 

فقط مراقب باش تا دونه ها خوب نشده نره بیرون خیلی انتقالش سریعه ممکنه زن حامله یا افراد با بیماری زمینه ای دوروبرش باشن

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
فقط مراقب باش تا دونه ها خوب نشده نره بیرون خیلی انتقالش سریعه ممکنه زن حامله یا افراد با بیماری زمی ...

انتقالش تا زمانی هست که دونه ها زخم بشن؟ 

آخه من مطمن نیستم آبله مرغون باشه. 

دوتا دونه رو گردنش بود از جمعه.اونا خشک شده باز الان رو کتف و کمرش درومده. 

مگه آبله مرغون یهو نمیریره بیرون؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انتقالش تا زمانی هست که دونه ها زخم بشن؟ آخه من مطمن نیستم آبله مرغون باشه. دوتا دونه رو گردنش بود ا ...

نه ممکنه به تدریج بیاد.. وقتی همشون خشک شدن کنتقلنمیشه

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
سلام عزیزم ببخشید در تاپیک بیت رهبری دیدم کامنت گذاشتی میشه بگی دقیقا کجا باید نامه مو به رهبری بفرس ...

سلام گلم. بخدا اصلا یادم نیست 

سایت نهاد رهبری بری متوجه میشی قطعا 

سلام عزیزم میشه یبار یسال پیش تاپیک زده بودی پسر ۱۵ ماهت کلمه ای نمیگه میشه الان بگی حرف میزنه یا نه ...

سلام عزیزم. بله کانل صحبت میکنه همه کلمات و جملات رو میگه. ولی همه شو اشتباه میگه و فقط خانواده خودمون حرفاشو می‌فهمیم. اصلا صحبت‌هاش واضح نیست. 

الان 2سال و چهارماهشه

سلام عزیزم. بله کانل صحبت میکنه همه کلمات و جملات رو میگه. ولی همه شو اشتباه میگه و فقط خانواده خودم ...

خب همینکه میگه عالیه خیلی بچه ها تلفظا رو اشتباه میگن درست میگه به وقتش خداروشکر عزیزم ایشالا پسر منم شروع کنه حرف زدن

ببخشید عزیزم میشه بگی اولین کلمه ها رو از چ ماهی شروع کرد گفتن؟؟

به خدا اصلا هیچی یادم نیست 

الان فقط تو ذهنمه دو سالگی برای اولین بار گفت مامان اون یعنی مامانجون 😂 اونم چون تولدش بود و تو مهمونی بودیم و یهو گفت و مامانم خیلی ذوق کرد یادم مونده 

2810