2777
2789

۶ماهه باردارم

از روزی که فهمیدیم به همسرم که پسرعمم میشه گفتم تنها چیزی که ازت میخوام اینه که نذاری عصابم بهم بریزه...

اولش اوکی بود،ولی بعد به دلایل مختلف باعث حرص و جوش من شد و به روی خودم نیاوردم...

ولی این یه هفته اخیر واقعا رفتاراش ی طوری شد که مدام کارم شد گریه و اصلا انگار اهمیت نداش براش.

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیگ اینقد رو روانم بود سه روز پیش ک رف سرکار زنگیدم مامانم اومد دنبالم و حالا خونه مامانمم.

شبش ب مادرشوهرم زنگیدم که بهش خبر بده من اینجام و اومدم ک عصابم اروم باشه،مادرش حقو ب من داد.

بعد یک ساعت شوهرم زنگید ک بیخود کردی بی اجازه رفتی بعدم اومد با وحشی گری کلید خونه رو ازم گرفت و رف...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگم خبری نیس ازش.

من یه پت هم دارم که الان باهامه خونه مادرم اینا..و یکم حساسن روش و سخته اینجا زیاد موندنم.

نمیدونم چ غلطی کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805

نباید می‌رفتی 😑 منم همیشه خیال میکردم وقتی باردار بشم شوهرم چکار می‌کنی همیشه بخاطر اون دوست داشتم بچه دار بشم وگرنه خودم بچه نمی‌خواستم حالا الان که حاملم اصلا اونجوری نبود که فکر میکردم اصلا اونقدر که فکر میکردم براش مهم نیست 😭

بیشعورن دیگ هیچکار نمیشه کرد. گورباباش. ولی کن. همه چیز الان فقط بچته. بخاطر اون بهش بی اهمیت باش

موندم برم خونه و محل سگ ندم بش یا بمونم همینجا...باز میگم الان بچه اون توو شکممه،خوش بحالش میشه من خونه بابام و اون راحت ب کاراش برسه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نباید می‌رفتی 😑 منم همیشه خیال میکردم وقتی باردار بشم شوهرم چکار می‌کنی همیشه بخاطر اون دوست داشتم ...

توو این چندسال زندگی هیچی ازش نخواستم،فقط گفتم این چند ماه هوامو داشته باش،ولی...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب بهتره بشینی ازش منطقی دلیلشو بپرسی شاید خواسته ای داره و شاید نیاز داره بیشتر بهش توجه کنی شاید فکر میکنه به بچه بیشتر از اون اهمیت میدی و...

البته حرفام معنیش این نیست که کارش درسته

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
موندم برم خونه و محل سگ ندم بش یا بمونم همینجا...باز میگم الان بچه اون توو شکممه،خوش بحالش میشه من خ ...

ببین حتما حتما حتما برو خونه. هیچچچوقت خونه و زندگیتو ول نکن. ب هیچ عنوان. چون ن تنها اون تنبیه نمیشه با این کار. بلکه بهش خوش میگذره و از خداشه نباشی و خرجتو نده. حتی شاید ب فکر خیانت هم بیفته. پاشو همین الان برو خونه ات. بهشم محل نذار. دیگ از الان بچه داری. باید کنار بیایی با همه چیز. چون بچه گناهی نکرده

خب بهتره بشینی ازش منطقی دلیلشو بپرسی شاید خواسته ای داره و شاید نیاز داره بیشتر بهش توجه کنی شاید ف ...

هر دلیلی هم که داشته باشه باید بیخود بره دعوا راه بندازه و منو استرسی کنه؟؟؟

تازه اونیکه عاشق بچه بود اون بود نه من...حالا اینجوری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین حتما حتما حتما برو خونه. هیچچچوقت خونه و زندگیتو ول نکن. ب هیچ عنوان. چون ن تنها اون تنبیه نمیش ...

بنظرت اینجوری خودمو کوچیک نمیکنم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرت اینجوری خودمو کوچیک نمیکنم؟

ن اصلا. اون خونه توعه. اینهمه براش زحمت کشیدی. پاشو برو ازش پول بکن بذار خرجت کنه تا انقد پررو نشه. بعدشم عزیزم خانما توی بارداری زودرنج و عصبی میشن. من نمیدونم داستان شما چی بوده. ولی تحمل کن این دوران میگذره. ب فکر بچت باش. هرچقد تو اروم تر و صبور تر باشی اون بعد تولد اروم تره. من خودم توی بارداری چند بار خیلی زیاد خرص و جوش خوردم از دست شوهرم. خیلی پشیمونم. بنظرم روی بچه تاثیر میذاره

ن اصلا. اون خونه توعه. اینهمه براش زحمت کشیدی. پاشو برو ازش پول بکن بذار خرجت کنه تا انقد پررو نشه. ...

ممنون عزیزم صحبتات منطقیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810