2777
2789
من خودم دارم

وااای خوشبحالت خدا حفظشون کنه❤️💕💕🌱🌱🌼🌼😘😘

عزیزم چند تا سوال دارم خواستی جواب بده 

چند تا دختر چند تا پسرن کوچولوها؟؟ 

چند کیلو به دنیا اومدن؟؟ 

خودت و همسرت چند سالتونه؟؟ 

چند کیلویی و قدت چنده؟؟ 

و اینکه طبیعی سه قلو شد تا ژنتیکی.. و آیا کاره خاصی انجام دادین رژیمی چیزی؟ 

ممنون میشم جواب بدی.😍😘😘💕 این اطلاعات و برام خودم میخام من چند قلوو خیلی دوست دارم میخام بدونم امکانش برا منم هست! 🌱❤️🌼

خانم هستم، 😐انقد نگین مردی، خسته شدم از بس توضیح دادم که بابا من مرد نیستم😭🤦‍♀️🤣بنده متاهل و متعهد هستم به مردی که عاشقمه و منم عاشقشم،👀😁 پسرم تمامه داراییه من از این دنیاست😍😘❤️درخواست دوستی هم نمی‌پذیررررم، باسپاس فراوان👀🙏😎🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااای خوشبحالت خدا حفظشون کنه❤️💕💕🌱🌱🌼🌼😘😘عزیزم چند تا سوال دارم خواستی جواب بده چند تا دختر چن ...

عزیزم ما هردو طرف ژن دوقلویی داریم طبیعی باردار شدم 

دوتا پسر یه دختر یکیلو 700 دخترم یک و ششصد 31 هفته دنیا اومدن دوتا از پسرها یه ما بیمارستان بودن دخترم 40 روز ولی این برای همه صدق نمیکنه تو همین نی نی سایت یکی سه قلو داشت هفته بالاتر دنیا اومدن بیمارستان هم نموندن فکر کنم بری دکتر ماما یا زنان بگی دوقلو میخوام راهنماییت کنن 

وااای خوشبحالت خدا حفظشون کنه❤️💕💕🌱🌱🌼🌼😘😘عزیزم چند تا سوال دارم خواستی جواب بده چند تا دختر چن ...

انشالله نصیبت بشه و هم اینکه خدا بهت انرژی بده چون بچه چندقلو نیاز به مراقبت بیشتری دارن و باید قوی باشی 

انشالله نصیبت بشه و هم اینکه خدا بهت انرژی بده چون بچه چندقلو نیاز به مراقبت بیشتری دارن و باید قوی ...

خدا بهت قوت بده ❤️🌼

آره میدونم سخته، احساس میکنم شوهرم خیلی دوسته داره چند قلو بخاطر همین خیلی کنجکاوم ببینم من میتونم چند قلو باردار بشم یا نه 

خدا برات نگهشون داره الهی تنشون سلامت باشه فسقلی هات😘😘😍❤️🌱🌼

خانم هستم، 😐انقد نگین مردی، خسته شدم از بس توضیح دادم که بابا من مرد نیستم😭🤦‍♀️🤣بنده متاهل و متعهد هستم به مردی که عاشقمه و منم عاشقشم،👀😁 پسرم تمامه داراییه من از این دنیاست😍😘❤️درخواست دوستی هم نمی‌پذیررررم، باسپاس فراوان👀🙏😎🌹

باردار شدم 34 سالم بود همسرم 37 موقع بارداری 59 کیلو بودم 

منطورم این بود که هنوز غذای میکس میدن یا نه هرچی که خودشون میخورن بهشون میدن

عزیزم خدا حفظ کنه سه قلو هاتون رو 

میدونستید سایت رهبر اگت سر بزنید و مشخصات رو ارسال کنید 

هدیه نقدی دریافت میکنی 

فک کنم 30 الی 40 میلیون باشه 

برا چند قلو های زیر دو سال البته

طعم شیرین مادر بودن 💝💝💝💝خدایا شکرت