2777
2789
عنوان

چکار کنم میخوام خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 24 پست

من شوهرم تو دوران دوستی ولم کرد و رفت با کسه دیگه انقدر عاشقش بودم که خودکشی ناموفق داشتم حالتو درک میکنم

برگشت و ازدواج کردیم واقعا اون چیزی نیست که ما تو ذهنمون ساختیم من دیگه احساسی بهش ندارم سریع احساساتم فروکش کرد و الان عیباش خیلی برام پررنگ شده و هرروز میگم چرا واقعا اصرار کردم به زور از خدا گرفتمش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چکار کنم 😭 😭 😭 😭 😭 😭 دو روز هست نه خواب دارم نه خوراک چکااااار کنم چکار

دختر دایی ام ده سال بود یه پسر دوست داشت بعد پسره رفت زن گرفت ، چقدر این دختر از لحاظ روحی به هم ریخت بعدش سر کار یه همکارهاش از دختردایی ام خوش میاد و کم کم با هم هم صحبت می شن و بعد میاد خواستگاری اش و با هم ازدواج می کنند یعنی این پسر صد برابر از لحاظ قیافه و هیکل و خانواده بهتر از اونه ، دختر دایی ام انقدر ذوقش داره و انقدر دوستش داره ، همه اش با هم به مسافرا و گردش و خوشی هستند

تو هم از ماجراهای آینده خبر نداری،  شاید قراره تو خوشبخت تر بشی

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟

الان کلت داغه نمیفهمی چی میگی عزیزم وحتی من ودوستان هرچی بهت بگیم بازم قلبت چیزدیگه میگه ولی دقیقا حالتومیفهمم دقیقا کسی ک میخواستمش زن گرفت وحتی عکس زنش فرستاد گف زنم خوشگله اماگذشت دوساله میگذره وحتی ب ذهنم خطورنمیکنه واین وسط خوشحالم بهش نرسیدم بعدنا توم ب حکمت خدا پی میبری ومیفهمی ادمت نبود ولیاقت خودتومیفهمی توبهتریناس واینم بگم طرف مقابل کارما روپس میده همونطور ک طرف مقابل من کارما روپس دادزندگیشم خراب شد 

چکار کنم چکار

سعی کن ذهنت رو منحرف کنی الان حالت بده گذر زمان آرومت میکنه

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇