2777
2789
عنوان

چکار کنم میخوام خودکشی کنم

209 بازدید | 24 پست

اونی دوست داشتم رفته زن گرفته چرا قسمتم نشد 

از صبحی چند بار اومدم خودمو بکشم چکااااار کنم ترا خدا بگین دیگه نمیخوام تو دنیا باشم 

آروم باش  خودکشی راه غلطیه

Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝Ḁ̶͓̺̠͇̭̜̾̀͐͒͊l̵̡̤͇̗̣͚̭͕̓́̉͊͑͠͝i̴̭̫̝̞̲̠̍̄̓̒Ą̸̱͍̩̻̟͈̯͗̒͘͜ͅl̴̻͓̦͉̼̼̖̒̿͋́͂̀̒͠ͅi̷͕̙̹͕̳̥͒͗͐̏̿̓̂̋͜͜Ȃ̷͚̠͎̗̦ͅi̵͉̲̟͚͙̱̹̺̊̽͂̑͊̈́̂͌͝͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌ ̷̞̹̦̳̋̀̂̐̕̚͠ ̴̧̯̯͕̥̕͘̚ ̵͚̮̻͉̔̎͆̃̚̚Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷̎Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیشب هم بهت گفتم 

خیلی ضعیف هسای خیلی خیلی 

برو بکش  فک میکنی اون ور خبریه

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

عزیزم شما تاپیک های قبلت گفتی باهم نبودین این آقا فقط یه خواستگار بوده حالا ببین عقل و منطقت چی میگه واسه آدمی که باهاش رابطه ای نداشتی خودکشی کنی؟ 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

چنبار بزن تو صورتت بخاطر حماقتت ...! میدونم خییییییلی سخته هاااا خییییلی اما دلتو بزرگ بگیر  چیه این حرفا منم بدتر از روزای تورو تجربه کردم اما گذشتن  خدا ب دلت صبر بده  برو وضو بگیر یکم قران بخون اروم میشی 

ب درک لیاقتش اون نکبت خانم بودع

اون خانوم گناهی نداشته خیانت که نبوده 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

تا از حس کسی مطمین نشدی بهش دل نبند

بیخیال قسمتت نبود

انشالله بهترش

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔

اون داره خوش عالمو میگذرونه تومیخوای بمیری بخاطرش؟!!!

مادر اون توجشن و شادیه مادر توعزادار بشه؟؟؟؟

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

این خر نشد خر دیگه

پالان میگیری رنگ دیگه

اون رفته سراغ عشق و حالش بعد تو میخای خودتو بخاطرش بکشی؟؟؟؟ واقعا ارزش داره؟؟؟ ک و  ن  لقش بابااااا

برو دنبال ایندت  بهترین زندگی بساز   بهترین ازدواج

تا هر وقت دیدت حسرت بخوره

اولش سخته ولی بعدا متوجه میشی همچین تحفه ای هم نبوده

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.

که چی ؟!

اون رفته زن گرفته زندگی جدید ساخته ، شرایط جدید فراهم کرده رفته دنبال پیشرفت و خوش گذرونیش تو بمیری!؟

چه تاثیری داره به حال خودت و اون!؟

فکر کردی اتفاقی میفته؟!

اول اینکه بعد ۳ روز حتی عزیزترین آدمای زندگیت کمتر بهت فکر میکنن، به سال نکشیده یادشون میری .

دوم اونم ذره ای به مردنت اهمیت نمیده و با زن بچه اش به زندگی شاد و خرمش ادامه میده.

رها کن...بپذیر ...شرایط رو تغییر بده.

گام به گام مرحله به مرحله به خودت کمک کن تا بتونی سوگواریت رو هرچه زودتر تمام کنی ، التیام پیدا کنه قلبت و کم کم به زندگی برگردی.

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

2810