2777
2789
عنوان

دوستم میگه صبحونه نخورده چی بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 35 پست

بعضی وقتا ادم برا کسایی ک دوسشون داره نگرانه میپرسه چیزی خوردی یا نه 

بعضی وقتا از رو کنجکاویه 

اگه مورد اولیه ازش بپرس چیزی خوردی فشارت نیفته . ....

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب اون از من پرسید ناهار خوردی من گفتم اره. بعد منم پرسیدم ک اون صبحانه خورده بعد اون گف ن

ای خدا😂 چه مهربونی شما، پیگیر نشو

خودش باید تا الان دونسته باشه وعده صبحانه خیلی مهمه... 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
بعضی وقتا ادم برا کسایی ک دوسشون داره نگرانه میپرسه چیزی خوردی یا نه بعضی وقتا از رو کنجکاویه اگه ...

نه چون اون میپرسید میگم. وگرنه خودم روم نمیشه بپرسم با اینکه نگرانم

بچه ها نخندینااا🥲🖤

خب اون از من پرسید ناهار خوردی من گفتم اره. بعد منم پرسیدم ک اون صبحانه خورده بعد اون گف ن

تا اخر شب از همدیگه بپرسین😆

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
ای خدا😂 چه مهربونی شما، پیگیر نشوخودش باید تا الان دونسته باشه وعده صبحانه خیلی مهمه...

اوکی باشه مرسی😅❤️‍🩹

گفتم بی احترامی نکرده باشم بهش چون من یه بار گفتم نخوردم سه ساعت تایپ میکرد ک صبحانه وعده اصلیه. نخوری بدنت ضعیف میشه و اینا.🙂

بچه ها نخندینااا🥲🖤

نمیفهمم. صبحونه خوردن دوست استارتر به استارتر چه ربطی داره؟ و اهمیت قائل شدن برای دوستش به ما چه ربط ...

باور کن همین تاپیکای بی محتوا پربازدید میشن😐

خدایا بهم پووووووول بده پول پول پول پول

اوکی باشه مرسی😅❤️‍🩹گفتم بی احترامی نکرده باشم بهش چون من یه بار گفتم نخوردم سه ساعت تایپ میکرد ک ص ...

پسره آره؟ 😂🤦🏻‍♀️

آره شما هم بهش توصیه کن بخوره اما نه که مثل مامانش گیر بدی... حساس نباش

اوکیه🤗

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند.