2777
2789
عنوان

جاریم اومد پیش بچم اصن هیچ تبریک نگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 38 پست
کلا هم جاری هم خاهرشوهر ب خون ادم تشنه میشن. البته خوباش هس ولی کمن. در کل جاری زحمتش کمتر از خاهرش ...

من که اینقد دلم به درد از خاهرا شوهرم دلم ازشون پره

اونا اینقد طلبکار و زبون درازن که کسی نیاز به طرفداری ازشون ندارن چون کسی جرات نمیکنه بخاد بگه تو مقصری نه اون طرفت

دلیل رفتار جاریتون با همین چندتا پست شما تو فضای مجازی میشه دقیقا متوجه شددیگه نیاز نیست دنبالش بگرد ...

منم بر اساس پستاشون ب این نتیجه رسیدم جاریشون خواسته تلافی بکنه 

حالا شاید ایشون پنهون کرده از جاری اونم حرفی از بچه نزده ک یعنی بزام مهم نیست 

اما خب بعضی آدما ذات خوبی هم ندارن ب قول معروف بی ساز میرقصن جاری ایشون ممکنه این مدلی هم باشه 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه به خاطر شوهرش و رسم و رسوم اومده دیگه . من اگه جاریم بهم نگه که بارداره ،و ازم قایم کنند محاله ...

این چه طرز فکریه 

چ لزومی داره کسی بخاد بارداریشو جار بزنه 

این که بچه ب دنیا بیاد قضیش فرق داره 

ولی بارداری .والا قدیما هم هرکی باردار میشد حتی به مادر خودش نمیگفت قایم میکردن چون یجورایی شرم داشتن 

حالا اینا بگن چی بگن با شوهرم خابیدم باردارم 🙄

کاربری سوم  
این چه طرز فکریه چ لزومی داره کسی بخاد بارداریشو جار بزنه این که بچه ب دنیا بیاد قضیش فرق داره ولی ب ...

عزیزم قدیم عروس و داماد تا شب عروسی همدیگه رو نمیدیدن و رابطه جنسی رو شرم آور می‌دانستند . با الان که عروس و داماد جلو بقیه همدیگه رو میبوسندو ...خیلی فرق می‌کنه . بعدم تا 4,5ماهگی اشکال ندارد که نگن . ولی بعضیا اصلا نمیگن باردارن .رفت و آمد هم نمیکنند،بعد میبینی که زاییدند و منتظر کادو و تبریک . این تعجب داره

عزیزم قدیم عروس و داماد تا شب عروسی همدیگه رو نمیدیدن و رابطه جنسی رو شرم آور می‌دانستند . با الان ک ...

مگه شرایط اسی اینجوری بوده که تا لحظه زایمان نگفته ؟

ولی بازم کسی به جاری نمیگه بارداریشو معمولا به خانواده ی همسر فقط میگن بعد خانواده به بقیه اعضای خانواده انتقال میدن خخخ 

مثلا من ب مادر شوهرم گفتم اونم به دخترا و پسراش گفت 

خبر بارداری جاریم هم مادر شوهرم به شوهرم گفت 

کاربری سوم