2777
2789

دندون آسیاب پسرم خراب شده ۶سالشه، چیکارکنم باید پر بشه یا بکشمش؟ هزینه پر کردن حدودا چقدره؟

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

شش سال دیگه احتیاج داره به اون دندون پس حتما پر کن.

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان نمیکشن 

اگر عصب کشی بخواد هم انجام میدن پر میکنن و روکش میذارن فعلا دندون آسیاب هاش نمیفته

هزینش راستش یادم نیست من چند بار عصب کشی کردن براش 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
الان نمیکشن اگر عصب کشی بخواد هم انجام میدن پر میکنن و روکش میذارن فعلا دندون آسیاب هاش نمیفتههزینش ...

حدودا هم یادت نیس چقدر شد؟ ۱۰تومنی میشه؟

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
من پُر کردم یکی رو هم عصب کشی و پُر کردیم هزینه اش یادم نیست والا

آخه چطوری میشینه بچه؟ فکرنکنم پسرم بذاره پر کنن دندونشو

آخه چطوری میشینه بچه؟ فکرنکنم پسرم بذاره پر کنن دندونشو

من کلینیک بردم فکر کنم ۲۵۰۰ دادم 

چرا میشینه جایزه هم خودشون میدهند آمپولِ بی حسی میزنه من اجازه گرفتم فیلم گرفتم گفتم به مامان جونی نشون بدهم چقدر بزرگ شدی نشست درد نداره البته به طاقتِ بچه هم بستگی داره ولی دندانِ پسرم حساس شده بود هر چی میخورد درد میگرفت خودش راضی بود دیگه دردش تموم شه

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
من کلینیک بردم فکر کنم ۲۵۰۰ دادم چرا میشینه جایزه هم خودشون میدهند آمپولِ بی حسی میزنه من اجازه گرفت ...

پسر منم چیزی نمیتونه بخوره الهی بمیرم دیشب میگفت مامان نمیشه همینجوری قورتش بدم؟😭

حدودا هم یادت نیس چقدر شد؟ ۱۰تومنی میشه؟

یه دندون ده تومن؟نه کمتره فک کنم سه و خورده ای شد

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
پسر منم چیزی نمیتونه بخوره الهی بمیرم دیشب میگفت مامان نمیشه همینجوری قورتش بدم؟😭

عزیزم😔

تحمل میکنه پس قبلش خوب براش توضیح بدید و اگه اجازه دادت فیلم بگیرید ازش

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر