2777
2789
عنوان

اسپاسم شیرخوارگی

177 بازدید | 18 پست

توروخدا اگه چیزی میدونین در این مورد کمکم کنین

دختر من ۵۲ روزشه وقتی میذارم زمین یا پوشکشو عوض میکنم خودشو سفت میکنه دستاشو میبره بالا چشماشم میلرزه دفعه قبل که برا چکاپ بردم به دکترش گفتم گف احتمال داره علائم تشنج باشه الانم تو گوگل خوندم حس میکنم اسپاسم شیرخوارگیه خیلی استرس دارم و نگرانم اگه تجربه ای دارین لطفا کمکم کنین 😭😭😭

اصلا نگران نباش منم سر این اسپاسم شیرخوارکی و گوگل روانی شدم رفتم پیش متخصص مغزو اعصاب کلی خندید گفت بزرگترین علامت اسپاسن شیرخوارگی اینه که بچه رو بغل گرفتی همه چی عادیه یهو میبینی سرو گردنش کامل میوفته جلو بدنش 

اعصاب بچه تا ۶ ماهگی تازه تکمیل میشه پریدن در خواب لرزیدن ها حتی چشمای دختر منم یهو یه کم میرفت بالا همشون طبیعیه  الانم شکر ۶ سالشه و مشکلی نداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لرزش چشم تو‌ نوزاد طبیعیه یه بار که اینجور شد ازش فیلم بگیر به یه دکتر دیگه نشون بده خیالت راحت شه و ...

اخه همزمان خودشو سفت میکنه قرمز میشه و دستاشم ثابت و سفت میبره بالا

اصلا نگران نباش منم سر این اسپاسم شیرخوارکی و گوگل روانی شدم رفتم پیش متخصص مغزو اعصاب کلی خندید گفت ...

خداروشکر که برا دختر شما چیزی نبوده من کل شبو نخوابیدم و همش چشمام اشکی بود تا نبرم نوار مغزی آروم نمیشم

قرمز شدنش داره زور میزنه دستاشو میبره بالا کش بده شما خودت کش بده ببین چجوریه😁 بازم میگم فیلم بگیر به یه دکتر نشون بده که بهت بگه طبیعیه خیالت راحت شه 

از گوشه دهنش خدانکرده کف میریزه؟؟!؟ سفت میشه قفل قفل میشه؟؟؟

منکه میگم هیچییییی نیست همه اینا طبیعیه نگران نباش بچه زیر ۶ ماه ماجراها داره حالتو قشنگ میفهمم من دایم در حال بررسیش بودم افسرده بودم ببر دکتر خیالت راحت شه  ولی برو چون عاالمو ادم بگن هیچی نیست تا دکتر نگه قبول نمیکنی که کاملا هم طبیعیه منم دقیقااا این طوری بودم

قرمز شدنش داره زور میزنه دستاشو میبره بالا کش بده شما خودت کش بده ببین چجوریه😁 بازم میگم فیلم بگیر ...

اخه در حد چند ثانیه اس و نتونستم فیلم بگیرم یعنی یوقتایی شده که گوشی نزدیکم نبوده خودمم اصا گیج میشم مغزم دستور نمیده اونموقع ها

ایندقعه بازم اونجکری شد باید بگیرم

فقط این فکر یه ذره آرومم میکنه که تو مکاقع خاصی اونجودی میشه اگه تشنج بود فک کنم هر لحظه امکانش بود

از گوشه دهنش خدانکرده کف میریزه؟؟!؟ سفت میشه قفل قفل میشه؟؟؟منکه میگم هیچییییی نیست همه اینا طبیعیه ...

نه اونجوری نمیشه

اره حتما میبرم 

خدا خیرتون بده به ذره ته دلم آروم شد پاشم شیر بدم بهش🥲

اخه در حد چند ثانیه اس و نتونستم فیلم بگیرم یعنی یوقتایی شده که گوشی نزدیکم نبوده خودمم اصا گیج میشم ...

تشنج بچه رو اگه قلقلک بدی اصلا نمیفهمه ممکنه نفسش بره یه لحظه مطمئن باش هیچیش نیست منم بچه اولم پنج ماهشه روزای اول برا هر چیز کوچیکی بدو بدو دم مطب دکترا بودم تازه برا هر مشکل دو جا میرفتم که نکنه یکی اشتباه تشخیص بده ولی دخترم هیچیش نبود خداروشکر خوب وزن گرفت و تا الان تکاملش خوب بوده شمام نگران نباش چیزی نیست پیش یه دکتر دیگه برو آروم بشی

امان از این وسواسهای فکری مادرانه هیچی نیست بخدا بچت تازه ۵۲ روزشه هنوز هیچ رفتاریش ب تعادل نرسیده حتی حرکت چشماش.... کولیک واسپاسم هست ...الکی انقدر بچتو دوراز جونش موش آزمایشگاهی نکن

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
تشنج بچه رو اگه قلقلک بدی اصلا نمیفهمه ممکنه نفسش بره یه لحظه مطمئن باش هیچیش نیست منم بچه اولم پنج ...

ان شاالله ک اونجوریه مرسی عزیزم خدا حفظ کنه دختر گلتو

2810