دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
منم گندمیم،،سفیدم خیلی قشنگه،ب نظر من اگه چهره دو نفر عین هم باشه ولی یکی سفید یکی گندمی،سفیده قشنگتره،ولی اگه گندمیه قشنگتر باشه ن کاری ب رنگ پوست نداره😄
😂😂😂خدایا حتما باید بمیریم روحمون شاد بشه ؟ نمیشه همینجوری روحمونو شاد کنی ؟خدایا بخاطره سیب مارو از بهشت بیرون کردی بخاطره اب انگور مارو از زمین میفرستی جهنم .اخه خدا چرا انقدر با میوه و اب میوه مشکل داری ؟؟خدایا چرا میخواییم بیاییم خونت باید این همه هزینه کنیم وقتی هم مارو به مهمونیه خودت دعوت میکنی باید هیچی نخوریم خدایا میخوایی اصن با هم رفت و آمد نکنیم ؟؟🤣 بالاخره تو کوچه ما هم عروسی میشه ❤️امید دارم همچنان 💓💓💓
😂😂😂خدایا حتما باید بمیریم روحمون شاد بشه ؟ نمیشه همینجوری روحمونو شاد کنی ؟خدایا بخاطره سیب مارو از بهشت بیرون کردی بخاطره اب انگور مارو از زمین میفرستی جهنم .اخه خدا چرا انقدر با میوه و اب میوه مشکل داری ؟؟خدایا چرا میخواییم بیاییم خونت باید این همه هزینه کنیم وقتی هم مارو به مهمونیه خودت دعوت میکنی باید هیچی نخوریم خدایا میخوایی اصن با هم رفت و آمد نکنیم ؟؟🤣 بالاخره تو کوچه ما هم عروسی میشه ❤️امید دارم همچنان 💓💓💓