2777
2789
عنوان

توروخدا به منی که تازه مامان شدم ی راهنمایی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 22 پست
چقدر مهربونی شما🥹 سعی می کنم خودم عوضش کنم باید یاد بگیرم دیگه🫶🏻

عزیزم 🥰آفرین تو میتونی دیگه باید یاد بگیری بله 

یچیز بگم منم ۱۹ماه پیش که یکی یدونه ام بدنیا اومدسزارینم شده بودم ازبیمارستان که اومدیم دست تنها بودم همه کارای پسرم باخودم بود شوهرم فقط ۲روز مرخصی داشت ، ولی بلد نبودکه مثلا پوشکش کنه یا بشورتش سخت بود ولی شد و گذشت خداروشکر .شماهم میتونی فقط مراقب خودت و نینیت باش 😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان پوشکشو عوض کردم بیدار شد شیرشو دادم شبا بهتر میخوره ولی روزا بیشتر میخوابه و بیدار نمیشه

افرین خیلی خوبه. روزا هم سعی کن بیدارش کنی. خطرناکه شیر نخوره خدایی نکرده قندش میفته. بیش تر از سه ساعت شد به کف پاش یه کوچولو ضربه بزن با انگشتت بیدار میشه. 

عزیزم 🥰آفرین تو میتونی دیگه باید یاد بگیری بله یچیز بگم منم ۱۹ماه پیش که یکی یدونه ام بدنیا اومدسزا ...

اخی عزیزم

ما اینجا کلا رسممونه وقتی یکی بچش بدنیا میاد یکی دو هفته ای میره خونه مامانش خصوصا اگه بچه اولش باشه

بچه ها لطفا برای منم دعا کنید 

آخ که چقد دلم نی نی میخواد 

خدایا هزاران مرتبه شکرت. هر وقت هرچی ازت خواستم بهم دادی. شاید یه کم طول بکشه اما همیشه بهترینشو بهم میدی. خوشبختیمو با دادن یه بچه سالم و صالح و خوشگل تکمیل کن. الهی آمیییین