2777
2789
عنوان

خانمای متاهل ‼️شده غذاتون خوب نیاد بعد همسرتون غر بزنه🥹💔

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 27 پست
واقعا قدرشو بدون من خیلی از این بدم میاد یکی بخاطر اشتباهت خوردت کنه وخیلی خجالت میکشم که مسئولیتم خ ...

از همین الان بدون که غذا پختن توی خونه مسئولیت یه زن نیست گاهی هم میتونه برعکس باشه 

روزای تعطیل غذا رو بسپر به همسرت 

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نبابا اخلاقش اینطوری نیستهنوزم یه وقتایی خراب کاری میکنممثلا همیشه گوجه هام میسوزه😁نمیدونم چرا واقع ...

این جمله رو همسر منم زیاد میگه اما نه بابت غذا بابت چیزای دیگه  

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..

من سه ماه اول ازدواج غذاهام بد بودن فقط چون تازه داشتم چیزایی که پیش مامانن دیده بودمو اجرا میکردم

و تو لون سه ماه اصلا یکبار هم شوهرم غر نزد 

ایرادای غذامو میگفت من دفعه بعد بیشتر به اون مورد توجه میکردم درستش میکردم 

و غذامو با اشتیاق میخورد همین باعث شده بود زود یاد بگیرم آشپزی رو 

بعد اون سه ماه هیچوقت غذاهام بد نبودن

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

چرا آخه باید غر یا داد بزنه زندگی زن وشوهر باید سرشار از عشق ومحبت باشه  مگه خانم خونه دوست داره غذاش خراب شه ؟نه دیگه همه ی زحمتهاشو کشید یه اتفاقی افتاد غذا اینجوری شده مرد هم باید درک کنه وبه روی همسرش نیاره و با لبخند بگذره  و کام همسرشو وخودشو تلخ نکنه ووباذگفتن عزیزم فدای سرت عشق بورزه به عشقش وشریک زندگیش

این جمله رو همسر منم زیاد میگه اما نه بابت غذا بابت چیزای دیگه

من خیلی تو غذاها خراب کاری میکنم ولی بجاش کیکام عالی میشه 

بیخیال همینی که هست😐😁خونه باباش همینم نبود

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
من سه ماه اول ازدواج غذاهام بد بودن فقط چون تازه داشتم چیزایی که پیش مامانن دیده بودمو اجرا میکردمو ...

واقعا خیلی خوبع 

درست کسی که همدم باشه غر نمیزنه بیشتر کمکت میکنه تا پیشرفت کنی 

واقعا خیلی خوبع درست کسی که همدم باشه غر نمیزنه بیشتر کمکت میکنه تا پیشرفت کنی

اون سه‌ ماه  انقد غذا بیرون میریختیم 

بعد اون دیگه حتی یه دونه برنج هم نرفته تو سطل آشغال روز به روز غذاهام بهتر میشن 

خیلی انرژی مثبت میده

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

واقعا قدرشو بدون من خیلی از این بدم میاد یکی بخاطر اشتباهت خوردت کنه وخیلی خجالت میکشم که مسئولیتم خ ...

من شوهرم به روم می آورد وقتی غذاهای بد میشد همیشه ایراد می آورد خیلی ناراحت میشدم مثلا می‌گفت رفتم خونه فلانی غذاش خیلی خوشمزه بود تو بلد نیستی غذا درست کنی.در صورتی که از اینو اون می‌پرسیدم که چی میریزم تو غذاهاشون که خوشمزه بشه هر کاری میکردم ایراد می آورد