2777
2789

خیلیرخوبه که حقیقتو میگه افتخار میکنم به صداقتش 

بهتر از کسیه که بازی میکنه با ادما و‌گولشون میزنه

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این پرسیدن داره ؟

اگه مشکلی نداری که فقط وسیله رفع نیازش باشی که اوکی

اگه نه هم.باید بدونی جواب همچین ادمی چیه بهش بگو تن فروش و هرزه مثل خودت زیاد هست بسلامت

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀

گورباباش حروم زاده بی ناموس

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

هیچی حوالش میکنیم به سمت یه دختر دیگه

از چشم هایتان طوری استفاده کنید که گویی فردا دچار نابینایی خواهید شد... "و همین شیوه را می‌توان برای سایر حواس به کار گرفت" صداهای موسیقی ، آواز پرنده و نغمه های پر شور ارکستر را بشنوید ؛ چنان که گویی فردا دچار ناشنوایی خواهید شد...  هرچیزی را که می‌خواهید لمس کنید ، گویی که فردا حس لامسه خود را از دست خواهید داد...  عطر گل هارا بو کنید و مزه غذاها را با هر لقمه بچشید ، چنان که گویی فردا هرگز نمی‌توانید بو کنید یا هرچیزی را بچشید .  " از هر حس بیشترین استفاده را ببرید🍁🩶 "
خیلیرخوبه که حقیقتو میگه افتخار میکنم به صداقتش بهتر از کسیه که بازی میکنه با ادما و‌گولشون میزنه

این صداقت نیست وقاحته

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀

اگه خودتم قصدت همینه که ادامه بده رابطه رو

ولی اگه تو به ازدواج فکرمیکنی قطعا کات کن

فکرنکنم میتونی تغییرش بدی

تغییردادن نظراون وظیفه ی تونیست،دوروزدیگه ازت شاکی میشه

این صداقت نیست وقاحته

نه صداقته طرف میتونه بمونه میتونه نمونه رک خواستشو گفته

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
این صداقت نیست وقاحته

من بهش رو ندادم یه چند باری گفت چهره شیطونی داری شیطونی هم میکنیم من چیزی نگفتم 

دوباره گفتش من ذهنم مشکل داره چیزی نگفتم یه استکیر قهرم فرستادم گفت باید نازت کنم تا اشتی کنیم 

بعد اینکه بهش افتخار کردیم چه کارش کنیم ؟

وای بانمک اره یادم نبود اونی که چند سال با ی دختر میمونه ب قصد ازدواج گولش میزنه با بقیه هم هس خوبه 😂

2810