2777
2789
عنوان

تا حالا با کسی تو اینستا بحثتون شده(علامت سئوال )

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 22 پست
اخه فحش بلد نیستم نمیدونم اینجور مواقع چی باید گفتجواب که داد چند دقیقه هنگ بودم و معنی کلماتو تو ذه ...

اگه اینجوری هستی عزیزم ریپلای ‌‌کن پیامشو و بگو تودرحدی نیستی که بخوای با من جر و بحث کنی و بلاکش کن و گزارشش بده مطمئن باش یبار کارما میاد سراغش...

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
من تاحالا ندیدم و نشنیدم که کسی با چت و بحث مجازی سر مسائل اعتقادی مجاب بشه و تغییر باور بدهفلذا اگر ...

مگه اومد مثل ادم نظری رو تغییر بده فحش داد فحش بد

منم یه کلام نوشتم ملعون 

باز فحش خوردم 

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه اینجوری هستی عزیزم ریپلای ‌‌کن پیامشو و بگو تودرحدی نیستی که بخوای با من جر و بحث کنی و بلاکش کن ...

اومدم بیرون دیگه هر چی میخواد بگه

من زیاد وارد نیستم به اینستا 

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
اخه فحش بلد نیستم نمیدونم اینجور مواقع چی باید گفتجواب که داد چند دقیقه هنگ بودم و معنی کلماتو تو ذه ...

امام حسین عشقه ❤️خوب کردی ک جواب دادی ولی دیگ بیشتر دهن به دهن نشو باهاش

عاشق دلیل تعلیقمم 🌈 همون ماهاگونی سابقم❤️
همینا هم دم از آزادی و احترام به عقاید میزنن در حالی ک خودشون اصلا رعایت نمیکنن

شاید اون آدم اصلا آزادی خواه هم نباشه!

البته که آزادی فرق میکنه با دفاع از امام و اعتقادات دینی

آزادی یه برابریه بین همه.

غصه نخور درست میشه.
امام حسین عشقه ❤️خوب کردی ک جواب دادی ولی دیگ بیشتر دهن به دهن نشو باهاش

🌹🌹

ممنونم دوستان