2777
2789
عنوان

بیسکوییت برای کودک زیر یک سال

97 بازدید | 23 پست

خانما 

در به در برای دخترم که هفت ماهشه دنبال یه بیسکوییت می گشتم که مناسب سنش باشه پیدا نکردم امروز رفتم بیسکوییت سرلاک نستله خریدم فکر کردم مناسبه الان روش خوندم زده برای یک سال به بالا چی کار کنممم😫 چه بیسکوییتی و از کجا تهیه کنم اگر بندرعباسی اینجاست راهنمایی کنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر پسرم نذاشت زیر یک سال بهش بیسکوییت بدم ... حتی بیسکوییت مادر شما هم نده معده شون حساسه اذیت میش ...

بکی از فامیلامون رفته دکتر برا بچش گرفته تهران بهش گفتند بیشکوییت فرانسوی بدش با شیر هرچی دنبال اون مارک گشتم اصلا نیست 

والا من هر بیسکوییتی دادم‌بخوره پتی بور و مادر سلامت‌مخصوص بچه ندارم چیزی ام نشده چقدر حساسین

درسته سالمن ولی یه مارک های خارجی اومده که ویتامین های مخصوص توی بیسکوییتاشون استفاده کرده مقوی تره از این بابت میگم 

درسته سالمن ولی یه مارک های خارجی اومده که ویتامین های مخصوص توی بیسکوییتاشون استفاده کرده مقوی تره ...

ببین من سر پسرم خیلی حساس  بودم یعنی خیلیا

سر دخترم همه چی دادپ خورد ویتامین اینام حدا میدی  دگ من ویتامین  و زینک میدم شربت  خداروشکر ماشالله  دخترم وزنش عااالیه 

ببین من سر پسرم خیلی حساس بودم یعنی خیلیاسر دخترم همه چی دادپ خورد ویتامین اینام حدا میدی دگ من وی ...

آره مولتی میدمش و قطره آهن ولی چون اشتهاش فعلا اوکیه زینک نمیدم 

آره مولتی میدمش و قطره آهن ولی چون اشتهاش فعلا اوکیه زینک نمیدم

دختر من اللن ۱۸ ماهس منم از ی سال زینک دادم

واینکه سعی کن تا یسال شیر بیشتر  بدی والا غذا  زیاد بدی وزن خوب نمیگیره

دختر من اللن ۱۸ ماهس منم از ی سال زینک دادمواینکه سعی کن تا یسال شیر بیشتر بدی والا غذا زیاد بدی و ...

متاسفانه دختر من شیر زیاد نمیخوره شب تت صبح تا خواب شیر میدمش ساعت میزارم تند تند‌شیر میدم بهش ولی صبح تا عصر اگر نخوابه اصلا شیر نمیخوره دیگه حریر بادم میدمش سرلاک و سوپ ماهیچه و عدس 

متاسفانه دختر من شیر زیاد نمیخوره شب تت صبح تا خواب شیر میدمش ساعت میزارم تند تند‌شیر میدم بهش ولی ص ...

شیرخشکیه؟

دختر منم بعد ۶ ماه شیرخشک خورد

عیب نداره دختر منم اونطوریع چوم از اول زیاد میخابید عادت کرده بود ت خدلب شیر میخورد  فقط منم  ساعت میذاشتم هر ۳ساعت ۵ونیم پیمانه میدادم از شب ۱۱ تا ۱۰ صبح ۵ بار میخورد بعدش  دوبارم روز غذا  دوبارم شیر

شیرخشکیه؟دختر منم بعد ۶ ماه شیرخشک خوردعیب نداره دختر منم اونطوریع چوم از اول زیاد میخابید عادت کرده ...

آره. قیقااا دختر منم همینجوری الان هم پنج و نیم شماره براش درست کردم بدمش 

آره. قیقااا دختر منم همینجوری الان هم پنج و نیم شماره براش درست کردم بدمش

نوش جونش من الان ۱۸ ماه‌تمام شده ۵بار یرمیدم ۵ شماره با دو وعده غذل

غذاهاش حجمش زیاد میشه  هر روزم  بلید سیبزمینی بخوره ولی میکس شده اخه دندوناش  خ دیر دراورد ۱۴ ملهگی

2810