2777
2789
عنوان

آزمون تیزهوشان

96 بازدید | 13 پست

سلام به مامانای مهربون بنده دخترم امسال سال پنج هست ومیخواست برای تیزهوشان آماده بشه ممنون میشم اگه تجربه ای دراین زمینه داریدبه اشتراک بگذارید که چه کتابهایی خوبه وازکدوم سال‌های تحصیلی درآزمون میاد🙏

من خودم مدرسه تیزهوشان میخونم 

تست های سال قبل  

😊

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

من خواستم ثبت نام کنم هزینش ۲۸ میلیون بود

پشیمون شدم هنوز ثبت نام نکردم

ولی نزدیک ۲ تومن دادم به کتابهاش🤦‍♀️

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای هفتم میخواد ازمون بده؟ ازمون تیزهوشان ششم همش سوال هوشه و باید کلاس هوش ببریدش کلاس هوشای قلمچی وازمونهاش خیلی خوبه ولی از ششم ببریدش کتاب ایتی هم خوبه ولی باید 4 بار مرورش کنه و دبیر واسش تدریس کنه

برای تست یعنی فقط سوالی سال قبل روخونده بودید؟؟

خودم آره 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم