2777
2789
عنوان

خانومای تهرانی

86 بازدید | 19 پست

من صبح میخام برم خرید تو تهران؟برا دوتا دخترام میخام زیر ۷سال هستن 

میخام  جنس خوب باشه شیک باشه بصرفه رو قیمتش لباسش جنسش خوب باشه 

لطفا بگید‌کجا برم؟

بهم امام زاده حسن و سه راه جمهوری  و هفت حوض رو گفتن 

اینم بگم وقت ندارم ک بخوام برم بازار مرکزی بگردم و باید تا عصر برگردم 

لطفا خواهرانه راهنمایی کنید‌

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من از بهار خرید میکنم برای پسرم از نوزادی تاالان ک ۵سالشه قیمتاشم بد نیس ولی خوب کارا شیکه

خیابان بهار ؟؟پاساژای بخصوصی داره؟؟

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

جنس خوب میخوای برو پاساژ لباس بچه چهارراه امیر اکرم،لباسای قشنگی داره،اون راسته همه اش لباس بچه اس،از پاساژ نشد ازمغازه های اطرافش میتونی خرید کنی

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
من از بهار خرید میکنم برای پسرم از نوزادی تاالان ک ۵سالشه قیمتاشم بد نیس ولی خوب کارا شیکه

چجوریه سیسمونی فروشیه؟؟

جنس خوب میخوای برو پاساژ لباس بچه چهارراه امیر اکرم،لباسای قشنگی داره،اون راسته همه اش لباس بچه اس،ا ...

بزنم کجا تونت ؟؟دقیق بیاره؟؟

بزنم کجا تونت ؟؟دقیق بیاره؟؟

مترو تئاتر شهر پیاده میشی ،میای سمت جمهوری ،چندتا خیابون پایین تر میشه

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤

من همیشه مرکز خرید شاپرک میرم.عالیه

من دوباره برگشتم اما اینبارم موفق شدم💪🏻حالم خوبه✨خدایا شکرت که دستمو گرفتی.همیشه هوامو داشته باش.خودمو با خیال راحت به خودت سپردم🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏
مترو تئاتر شهر پیاده میشی ،میای سمت جمهوری ،چندتا خیابون پایین تر میشه

خب پس اینم طرف جمهوریه اره؟نمیشه با ماشین رفت؟؟

خیابون بهار من اغلب خرید میکنم پسرم ۱۰ ساله هست دیروز هم اونجا بودم به طرز عجیبی هیچی نپسندیدم! خوب نبود لباس هاش برای اون سن

ولی نگم از سایز های ۴-۵ سالش فوق العااااده بود اونارو نگاه میکردم (تو برج بهار رفته بودم بچرخم)

عید ها هم میرم خیابان گذرنامه که رنج قیمت هاش بالاست ولی کیفتی عالی

2810