2777
2789
برای هم دیگه دعا کنیم و از بخواهیم هیچ کس بی ابرو و ناامید و بی کس نشه . الهی همگی مشکلاتشون ختم بخیر بشه و زندگیشون پر از عشق و مهر و محبت و ارامش بشه  الهیییی امین 

کامنت بزارید از ته دل دعاتون کنم
« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
منم برای شما حمد میخونم❤️

الهی خیر ببینیخدا ازت راضی باشه 

الهیییی همیشههه خوشحال و دلشاد و تن سالم و عاقبت بخیر باشی الهی امیییین

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
انشالله مشکلت حل بشهبرای منم دعا کن خواهر

الهییی هرررر مشکلی داری ختم بخیر بشه 

حاجت روا و عاقبت بخیر و دلشاد بشی الهی امییین

الهی آمین برات حمد خوندم خدا به همه بهترین ها رو بده به نیت های دلم دعا کنین مرسی

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
تروخدا دعا کن فردا عمل دارم همه چیز خوب پیش برههه لطفا

الهییی خدا کمک کنه همه چی خوب پیش بره و هرچی زودتر خوب بشی 

الهی همیشه تنت سالم و دلت شاد و عاقبت بخیر و حاجت رواشی الهییی امین

2810