2777
2789
عنوان

طبیعیه یانه وزن بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 19 پست
چقد مثلا؟ من بیمه دارم قبولش میکنه؟

من دوبارش با بیمه رفتم چهارصد اینا شد ولی یه دفعه بیرون رفتم یک میلیون هفتاد شد 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه خطا نداره .ولی سوالم اینه که غیر طبیعیه این وزن؟ چکار کنم تا زایمان وزن بگیره؟😭

ب من شنبه گفت بچه ۲۷۰۰ هستش وزنش من دوشنبه ک زایمان کردم بچه ام ۳۲۰۰ بود بخاطر اینه میگم خطا داره 

بستنی و کباب زیاد بخور

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦

ب من شنبه گفت بچه ۲۷۰۰ هستش وزنش من دوشنبه ک زایمان کردم بچه ام ۳۲۰۰ بود بخاطر اینه میگم خطا داره بس ...

یعنی من تو این 8ماه هرچی که وزن رو زیاد میکنه خوردم . بادوم خرما مرغ سیب زمینی بستنی تخم مرغ . تخمه افتابگردون . شیرینی و کیک فنجونی  . روزی هم ۵ تا قرص مکمل ک دکتر داد میخورم همشون ویتامین ان . اصلا فک نمیکردم بچم وزنش کم بشه . ولی سه ماه اخیر کم خون شدم . ولی بازم دکتر قرص کم خونی داد دارم میخورم . ممکنه از کم خونی باشه؟

یعنی من تو این 8ماه هرچی که وزن رو زیاد میکنه خوردم . بادوم خرما مرغ سیب زمینی بستنی تخم مرغ . تخمه ...

نمیدونم واقعیتش ولی الان فصل پسته تازه هستش بخور برا کم خونی عالیه 

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦