2777
2789
عنوان

خانومای چادری و مذهبی 🤍🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 52 پست
من نمازو خیلی دوست دارم ولی اراده خوندن ندارم نمی‌دونم چطور شروع کنم

سلام عزیزم 

ما تاپیک شروع نماز داریم 

تمایل داشتید در خدمتم 

عزیزم نزارید روی هم بمونه 

که تصفیه اش به شدت دشوار میشه

خواهر جان به شما تضمینی دادن که چقدر زنده اید؟!

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
اگر یه دختر خانومی رفتارش بد بود به چادر ربطی نداره. استارتر عزیز، به نظرم چادر عربی بگیرید، هم‌گشاد ...

اینو میدونم عزیزم من با چادر مشکلی ندارم 

انواع دوستای چادری و‌غیر چادری دارم

میگم سوزنمون گیر نکنه تو چادر که فقط میشه بت چادر معنوی شد و حجاب داشت

چون گیر دادن زیادی به چیزی آدمو غافل میکنه 

غرور میگیره که من که تو این دوره زمونه چه باحال که چادر سر میکنم امکان به گناه افتادن و گناه انداختنم کمتره و رعایت نمیکنه یه سری چیزها رو

خودم چادر سرمیکردم الانم حجاب دارم ولی جور دیگه 

دقیقا همون حس قبل رو‌دارم و‌ حس امنیت دارم

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینو میدونم عزیزم من با چادر مشکلی ندارم انواع دوستای چادری و‌غیر چادری دارممیگم سوزنمون گیر نکنه تو ...

بله خواهر ولی کسی اگه با یه عملی حالا چه چادر سر کردن باشه چه هرچیزی انقدر مغرور بشه و از لطف خدا غافل، مشکل از تفکر خودشه

کسی که دوست داره چادری بشه رو باید تشویق کرد نیازی هم به مثال نقض نیست که بگیم چادری ای دیدم که عشوه داشت و فلان

الزاما هرکسی چادر سر میکنه که بقیه اعمالشم عالی نیست

اما برای حجاب، با توجه به اونچه درباره فلسفه حجاب اومده و با توجه به حجاب حضرت زهرا(س)، چادر کامل ترین و بهترینه.

نمیگم تنها ترین ها، نمیگم کسی که چادر سر نمیکنه حجاب نداره نه اتفاقا میتونه حجاب خوبی هم داشته باشه ، اما میگم کامل ترین و بهترین.

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
اگر یه دختر خانومی رفتارش بد بود به چادر ربطی نداره. استارتر عزیز، به نظرم چادر عربی بگیرید، هم‌گشاد ...

ببخشید متوجه نشدم نرم افزار کنیب چیه؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
ببخشید متوجه نشدم نرم افزار کنیب چیه؟

نرم افزار منیت، اشتباه نوشتم بالا

نرم افزار تفسیر قرآن هست استاد انصاری تفسیر رو توضیح میدن روان و خیلی شیرین

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
نرم افزار منیت، اشتباه نوشتم بالانرم افزار تفسیر قرآن هست استاد انصاری تفسیر رو توضیح میدن روان و خی ...

اسمشو نشنیده بودم.
تو یه تاپیک مذهبی دیگه هم ازتون سؤال داشتم ممنون میشم پاسخ بفرمایین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
اسمشو نشنیده بودم.تو یه تاپیک مذهبی دیگه هم ازتون سؤال داشتم ممنون میشم پاسخ بفرمایین.

کدوم تاپیک؟ هر جا تگ کردید جواب فرستادم

کدوم تاپیک؟ هر جا تگ کردید جواب فرستادم

نه جواب ندادین این یک مورد رو. یا برای من نفرستادین دیروز تگتون کردم.