2777
2789
عنوان

بهترین رمانی ک خوندم …

71 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من بطور اتفاقی تو ی سایت ی رمانی دیدم اسم یک دختر بود ولی (انا کارنینا )نبود انقدر جذاببب بووود ک ۴۰۰صفحشو با گوشی خوندم ولی چون ب اسم کتاب دقت نکردم دیگه پیداش نمیکنم 🥲🥲

ی دختربچه فقیر بود که به سر پرستی گرفته بودنش خارجی بود 

توصیف های خیلی قشنگی داشت از طبیعت و ی متنش یادمه که نوشته بود لباس هام نخ نما بود و‌همه تو نگاه میکردن اما من تصور میکردم ک لباس های ابریشمی تنمه و ساعت طلا دستمه و اونا مبهوت من شدن 😅نمیدونم چجوری ادرس بدم دیگه 

کسایی ک رمان زیاد خوندن احتمالا بدونن 

احیانا توی عمارت زندگی نمیکرد ، خدمت کار براش آب پرتقال نمی‌برد؟؟؟

❤️ لک لر ❤️                                                                                       لطفا ریپ نزن اگه مخالف نظرمی وگرنه :                                              گیرته مارم سرته مورم و چخو 😬😬😤😑

احیانا توی عمارت زندگی نمیکرد ، خدمت کار براش آب پرتقال نمی‌برد؟؟؟

یادم نیست عزیزم ولی خیلی ثروتمند نبودن  خونواده ای ک به فرزند خوندگی گرفته بودنش خیلی منظم بودن و باید سر ساعت خاصی میخوابید و لباساش باید مرتب میبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یادم نیست عزیزم ولی خیلی ثروتمند نبودن خونواده ای ک به فرزند خوندگی گرفته بودنش خیلی منظم بودن و با ...

من رمان زیاد خوندم ولی اینو نمیشناسم 

❤️ لک لر ❤️                                                                                       لطفا ریپ نزن اگه مخالف نظرمی وگرنه :                                              گیرته مارم سرته مورم و چخو 😬😬😤😑

فک کنم ان شل بود

تو گوگل هستش ؟؟

اره نگاه کردم همون بودش😍

میزنم ان شل انشرلی میاد کدومش درسته؟

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
یه رمان خوب معرفی کن بخونم

ارشام تهرانی 

من فقط از اینا خوندم 🥴🤣