2777
2789
عنوان

شوهرم گل میکشه خیلی عاقبتش چیه توروخدا بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نجات بده شوهرتو فورا باید ترک کنه اون سمی که به گل میزنن ریه رو نابود میکنه

ببین یکی میشناسم گل میکشه ،،ولی هرچی به روش میاریم میگه دروغه من نمیکشم واینا،،ولی از عوارضش همون دو قطبی بودن و عصبی پرخاشگر و توهم بودنش میفهمم ،،،چطور میتونم کمکش کنم 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
بخدا نمیخام دل کسی رو بشکوونم اما چژوری میتونید با ی ادم ک گل هرویین ننیدونم این چیزا میکشع زندگی کن ...

ببین ادم معتاد دلش به خودش و سلامتیش  نسوخته پس دلش به زنش هم نمیسوزه و به هیشکی دل نمیسوزونه باید از دست اینجور افراد فرار کرد

ببین یکی میشناسم گل میکشه ،،ولی هرچی به روش میاریم میگه دروغه من نمیکشم واینا،،ولی از عوارضش همون دو ...

هیچ جوری اون تا خودش نخواد نمیتونه ترک کنه فقط باید بترسونیش که ریه رو نابود میکنه و آمفیزم ریوی  و آسم از کمترین عوارضشه

چرا تو ولش نمیکنی بچه داری

اره دوتاپسربعدازاینکه دومی ب دنیا اومدخیانت کرد اون زنه عوضی معتادش کرد 

بخاطردوتابچه هام البته بی کس بودنو نبودن حمایت مجیورم 

اگه طلاق بگیرم میدونم اواره خیابونامیشم الان ی سقفی بالاسرمه

اره دوتاپسربعدازاینکه دومی ب دنیا اومدخیانت کرد اون زنه عوضی معتادش کرد بخاطردوتابچه هام البته بی کس ...

فورا طلاق بگیر فقط به شیشه و هروئین ختم نمیشه اخرش به کوکائین و تزریق میکشه فقط برو و خودت نجات بده هروئین در واقع اخرین مرحله ست بعدش میره سراغ تزریق 

2810