2777
2789
عنوان

خانمایی که دوتا یا بیشتر بچه دارید بیاید بگید دعوا هم میکنن یا نه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 17 پست

طبیعیه بچه ان دیگه. بچه های منم تقرببا دو این رده سنی ان.  همون اندازه که بازی دارن دعوام دارن. همون اندازه که چش دیدن همو ندارن. خخخ وابسته همن و یرلحظه بدون هم نمیتونن باشن براشون سخته. .

تحمل کن. تو دعواشون هم دخالت نکن تا مادامی که بهم اسیب نمیرسونن  من هرچقد بحث کنن ور ود نمیکنم نهایت میگم. تعامل و مدارا کردن باهم دیگه رو یاد بگیرید., ولی اگه کسی باشع چون ناخوداگاه ی عده طرف بزرگن ی عده کوچیکه. خیلی بیشتر بهم میپرن. چون طرفدار پیدا میکنن 

در خفا و تنها تنها هم بهشون گوش زد میکنم که. فک نکنی امروز حواسم نبود تقصیر کی. بود حالا  اون موقع نگفتم. .ولی حواستو جم کن. کارت اشتباه بود. یا ....

اینجوری دفعه بعد حواسشون هست و کار یلحرف اشتباهشونو تکرار نمیکنن یا کمتر میکنن چون میفهمن که حواسم هست و بعد به روشون میارم 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
واااا بعد بچه بزرگتره همیشه پیروز دعوا بشه، کوچیکه سر خورده میشه، توروخدا اینجوری فکر نکنید، با هر د ...

منم از خودم نمیگم عزیزم که 

اتفاقا اولویت با طرفداری از بچه بزرگه س

کتاب خوندم و مشاور و.... و تجربه خودم 😅

میدونی که اگه طرف کوچیکه رو بگیری چی به سر بزرگه میاد؟؟؟ خیلی بدتره 

تا جایی که ممکنه نباید دخالت کرد، خودشون دعوا میکنن خودشون آشتی میکنن 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم از خودم نمیگم عزیزم که اتفاقا اولویت با طرفداری از بچه بزرگه سکتاب خوندم و مشاور و.... و تجربه خ ...

نه من نگفتم طرف کسی رو بگیریم، یجورایی طرف هر دو طرفو، یبار بزرگه یبار کوچیکه، ولی خب باید منطق هم پشتش باشه، ولی شما اگه دخالت نکنی شاید بزرگتره انقدر گستاخ شد که کوچیکتره رو کتک زد، پس بنظرم بدون دخالت نمیشه ولی منطقی باید وارد شد، هیچی که نمیشه عزیزم. اتفاقا من مامانم هیچ وقت بین دوتا داداشم دخالت نمیکرد و من اثراتشو به عینه دیدم. با احترام کاملا مخالفم، صرفا ریپلایتون کردم که بقیه نظرات جفتمونو بخونن و خودشون تصمیم بگیرن

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی