2777
2789
عنوان

چه نوع کره ای میخورید❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 41 پست

گاو داریم

شیر میدوشه پدرم

شیر میجوش.نه مادرم

ماست درست میکنه مادرم

دوغ درست میکنه مادرم

کره درست میکنه مادرم

سرشیر میگیره مادرم

کی میخوره؟

همسایه

چرا؟

چون هممون ب شیرولبنیاتش  الرژی داریم😑😑😑😑😑⁦☺️⁩

کم کم باید شیر و لبنیات رو حذف کنیم حدای از قیمتش همشون مواد قاطیش میکنن واقعا من حتی خونگی ها هم نم ...

خدا لعنتشون کنه

ما دم خونمون یه لبنیاتیه همه انواع رو داره از شیر کیلویی و پنیر و دوغ و کره که همه رو هم خودش درست میکنه

تا الان که مصرف کردیم طوریمون نشده🤣

یک عقاب همیشه تنهاست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاو داریمشیر میدوشه پدرمشیر میجوش.نه مادرمماست درست میکنه مادرمدوغ درست میکنه مادرمکره درست میکنه ما ...

شوخی ؟

خوش ب حالتون ک همه چی خودتون دارید ماهعته ای ده کیلو شیر میگیریم ۵ کیلو جدا هم برای پنیر میگیریم خیلی مصرف لبنیاتمون بالاست 

مامانت کره هارو کیلویی چند میفروشه ؟

چیزی قاطی نمیکنه ،؟ 

کجایین ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
خوب چقدر شیر میگیرید ک بشه ۱ کیلو کره ؟ لطفا بگوووو و چطور کره درست میکنه؟

والا هربار پنج شیش کیلو میگیریم و بیشتر برا دوغ هست ، نه کره. که این مقدار کم میشه کره ش.

واسه مقدارش بذار صبح مامانم بیدار شد میپرسم میگم بهت. البته به پرچرب یا کم چرب بودن شیر بستگی داره.

شیر رو می‌جوشونه ماست میندازه فرداشم ماسته رو با آب قاطی می‌کنه و می‌ریزه توی مشک برقی و دوغ و کره میده 

از اینا

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

والا هربار پنج شیش کیلو میگیریم و بیشتر برا دوغ هست ، نه کره. که این مقدار کم میشه کره ش.واسه مقدارش ...

چقدررررررر خوبه منم دوست دارم خودم درست کنم حتما بهم بگو یادت نره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
چقدررررررر خوبه منم دوست دارم خودم درست کنم حتما بهم بگو یادت نره

میگم فردا گلم 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

شوخی ؟خوش ب حالتون ک همه چی خودتون دارید ماهعته ای ده کیلو شیر میگیریم ۵ کیلو جدا هم برای پنیر میگیر ...

میفروشه؟😐😐همینجوری میده میبرن

یکمم خواهرم میبره

پسرش تنهاکسیه توخونواده ک ب لبنیات حساسیت نداره چقدرم ماست دوس داره قربونش بررررررم😍😍😍

عزیزم ما تو دل جنگلیم

ی سرچ کن تو نت

گیلان آلیان

ببین چی میاره..

من همونجام

قاطی چی بریزیم مثلا؟

مثل ی شرکتی..

بجای سرشیر ی ورق نازک دستمال کاغذی بذاریم روش؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣ن جانم نه دلبرکم

میفروشه؟😐😐همینجوری میده میبرنیکمم خواهرم میبرهپسرش تنهاکسیه توخونواده ک ب لبنیات حساسیت نداره چقدر ...

کاش همسایه مامیبودید ازتون هر روز شیر میگرفتم 🥺

میشه برا من یک کیلو روغن درست کنه بفروشه پولش هرچقدر باشه میدم 

چون باردارم اطمینان نمیکنم از مغازها گاوداري های روستاهای اطراف مارگارین قاطی کره هاشون میکنن

خوب پس گاوارو براچی نگه داشته وقتی نمیفروشه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش همسایه مامیبودید ازتون هر روز شیر میگرفتم 🥺میشه برا من یک کیلو روغن درست کنه بفروشه پولش هرچقدر ...

گاو سرمایه زنده س😐

گوساله ماده باشن بعده دوسالگیشون میفروشه

نر باشن نگه میدارن چندسال بعدمیفروشن..

بابت کره هم بهت خبرشو میدم فردا..

بهم درخواست دوستی بده

گاو سرمایه زنده س😐گوساله ماده باشن بعده دوسالگیشون میفروشهنر باشن نگه میدارن چندسال بعدمیفروشن..باب ...

ممنون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40