2777
2789
نامزد من ۱۹۰ئه ولی هر اسمی میشه روش گذاشت ب جز ناز😂من بهش میگم گولاخ

خب قطعا شما خودت قدتون کوتاهه ک حس میکنید گولاخه وگرنه والا پسر قد بلند خیلیم خوبه و جذابه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مام نمی‌ترسیم، ولی نازم نمیگیم. میگیم ماشالا هدف شبیه سازی علم یزید؟ (البته من خودم قدم تو خانوما بل ...

ن واقعا نازن ☹️نمیدونم چی بگم 

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
تنها مشکل اینکه 36 سانت اختلاف قد دارین... اگر مشکلی نداری باهاش ک دیگ هیچ مشکل و عیبی تو قد و قوارش ...

نه از خدامه فقط ترسیدم شاید مشکل ژنتیکی چیزی وسطه ک انقدر قد بلند 

چون ی والیبالیستی بود قدش ۲ متر ۴۰ سانت بود نمبتونس راه بره و... بخاطر قدش  ترسیدم نکنه اینم مسکل داشته باشه حالا ن ب حاد بودن اون ولی خب کلا چون ی جور عجیبی بزرگه

وگرنه مرد قد بلند ک خوبه بد نیس 

فرض کن یکی تمام عضله با قد 2متر 5 سانت و بگی بیا پایین.... گودی گودی تو چقد نازی.... مثل دمپایی انگش ...

منکه دوس دارم و ازچشم منم نازن نمیدونم کاش یه همچی کسی برام میومد

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
اوه چ‌بلنده ‌دیگ‌زیادی بلندواقعاقشنگ‌نیستشوخرمن یکو۹۳ میگم‌زیادی بلنده بیشتراز یکو۹۰ اصلاخوب نیست

عزیزم بستگی ب قد زن داره سما اگ خودت زیر ۱۶۰ ای بله ۱۸۳ ۱۸۲ ب بالا خیلی اختلاف قد تابلو تو چشمه اما اگ خانم متوسط یا بلند باشه ۱۸۵ ب بالا اوکیه براش و تفاوت قد نرمال و خوبه

کلا من خودم اگ قدم ۱۵۰ هم بود بازم ب نظرم مرد بالای ۱۹۰ جذابه  الانم ک ۱۶۹ قدم بازم جذابه ب ام مرد هیکلی قد بلند 

مگ گفتم کوتاهم من خودمم قد بلندم با ۱۸۵ ب بالا اوکی میشم همیشه دوس پسر قبلیمم ۱۹۲ بود قدش اما این تر ...

خب مرده دیگه اگه هیکلش و داشته باشه ضایع نیست که فکر نمی‌کنم هم مشکل به حساب بیاد !

عزیزم بستگی ب قد زن داره سما اگ خودت زیر ۱۶۰ ای بله ۱۸۳ ۱۸۲ ب بالا خیلی اختلاف قد تابلو تو چشمه اما ...

کلا بستگی ب هیکل داره اما ن زیادی بلند قشنگه ک زیادکوتاه بنظرم تا ۱۹۰  اوکیه

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚